Traineeship


Als jong gediplomeerd verpleegkundige heb je de mogelijkheid om een traineeship te volgen. Het traineeship is een jaar waarin je veel ziet en leert.

 

Traineeship


Als jong gediplomeerd verpleegkundige heb je de mogelijkheid om een traineeship te volgen. Het traineeship is een jaar waarin je veel ziet en leert.

Is dit iets voor jou?


De traineeship is een oriëntatietocht van een jaar waarin je bekendheid krijgt met alle specialismen die het CWZ biedt. Daarnaast ondersteunen wij jou in je ontwikkeling van basis verpleegkundige naar allround verpleegkundige, die flexibel inzetbaar is op alle verpleegafdelingen. Je komt in aanmerking voor het traineeship wanneer je minder dan 1 jaar werkervaring hebt als gediplomeerd verpleegkundige of minimaal een half jaar stage hebt doorlopen in een ziekenhuis. Ben je enthousiast? Kijk bij de vacatures of we op dit moment een traineeship aanbieden en solliciteer! Ook kun je jezelf aanmelden voor de jobalert zodat je direct op de hoogte bent van onze (traineeship) vacatures.
 

Inhoud van een traineeship


De duur van het traineeship is een jaar. Voorafgaand aan het traineeship wordt een op maat gemaakt traject besproken. Dit is afhankelijk van de ziekenhuiservaring die je al opgedaan hebt tijdens je opleiding. 
 

1. Scholing


Het scholingsaanbod heeft betrekking op persoonlijke ontwikkeling en kwaliteitenanalyse en bestaat uit de scholing in profiel voorbehouden handelingen en medische apparatuur.
 

2. Inwerken


Het praktijkgedeelte van het inwerkprogramma is maatwerk en afhankelijk van de stages die je doorlopen hebt tijdens de opleiding. Het kan bestaan uit de volgende onderdelen:

  • Inwerkperiode snijdend. Dit programma duurt maximaal 6 weken.
  • Inwerkperiode beschouwend. Dit programma duurt maximaal 6 weken.
  • Verdiepingsperiode op de acute opname afdeling (AOA) of oncologie. Dit programma duurt maximaal 4 weken en vindt plaats in het laatste kwartaal van het traineeship.

Tijdens het inwerken wordt op elke trainee afdeling een aantal keer geëvalueerd en is er aandacht voor jouw persoonlijke leerdoelen en je loopbaan in combinatie met de persoonlijkheidstesten.
 

3. Flexibele inzet


De contractomvang van het jaarcontract voor het traineeship bedraagt minimaal 24 uur en maximaal 28 uur per week. Werken op basis van meeruren behoort tot de mogelijkheden.
Na de inwerkperiode word je de resterende tijd, tot minimaal 1 jaar vanaf de start als trainee, flexibel ingezet op alle verpleegafdelingen in het ziekenhuis. Gedurende het traineejaar plannen we meerdere evaluaties in waarin het inwerkplan, de leerdoelen, en persoonlijke ontwikkeling worden besproken.
 

4. Van eindevaluatie naar allround verpleegkundige


Na de eindevaluatie ontvang je een getuigschrift en word je bevorderd naar de functie van allround flexverpleegkundige.
 

Veelgestelde vragen


Heb je een vraag over het traineeship? De kans is groot dat je het antwoord vindt op de pagina veelgestelde vragen.
 

Contact


Voor meer informatie over de invulling van het traineeship of werken bij FlexWerk CWZ, kun je contact opnemen met Marion van Oss (m.v.oss@cwz.nl), telefonisch bereikbaar op 024 365 51 24.

Volg ons op social media!

Volg ons op social media!

 

Samen maken we het verschil

CWZ is één van de 27 topklinische
opleidingsziekenhuizen in Nederland. 
Al meer dan 170 jaar zijn wij hét ziekenhuis
van de regio Nijmegen.  

Samen maken we het verschil

CWZ is één van de 27 topklinische
opleidingsziekenhuizen in Nederland. 
Al meer dan 170 jaar zijn wij hét ziekenhuis
van de regio Nijmegen.  

 

 

© 2023 CWZ. Alle rechten voorbehouden.      Disclaimer      Sitemap

 

© 2023 CWZ.
Alle rechten voorbehouden.