Arbeidsvoorwaarden


CWZ wil voor haar medewerkers een fijne werkgever zijn die zorgt voor een plezierig werkklimaat, voldoende loopbaanmogelijkheden en goede arbeidsvoorwaarden met passende en aantrekkelijke voorzieningen.

 

 

Arbeidsvoorwaar-den


CWZ wil voor haar medewerkers een fijne werkgever zijn die zorgt voor een plezierig werkklimaat, voldoende loopbaanmogelijkheden en goede arbeidsvoorwaarden met passende en aantrekkelijke voorzieningen.

Arbeidsovereenkomst

 

Arbeids-overeenkomst

In de Collectieve Arbeidsovereenkomst (Cao) Ziekenhuizen zijn de arbeidsvoorwaarden vastgelegd. Denk hierbij aan salarissen, vakantiebijslag, eindejaarsuitkering , reiskostenregeling, verlof en de jaarurensystematiek. Voor medisch specialisten geldt de Arbeidsvoorwaardenregeling Medisch Specialisten (AMS).

Naast de reguliere arbeidsovereenkomst, is het mogelijk om in CWZ als flexmedewerker aan de slag te gaan. Daarnaast bieden we ook werk aan vele vrijwilligers.
 

Voordelige verzekeringen


Medewerkers van CWZ kunnen korting ontvangen op verzekeringen. Dit geldt voor de zorgverzekeringen ZilverenKruis, CZ, DSW, Menzis en IZZ. Om de verschillen te zien en de juiste keuze te maken, kun je de zorgverzekeraars vergelijkingen via deze website.

Ook kunnen medewerkers tegen aantrekkelijke kortingen een groot aantal verzekeringen en financiële diensten afsluiten bij Centraal Beheer en Zorgenwelzijn.nl. Ook hiervoor kan deze website je wegwijs maken.
 

Pensioenfonds Zorg en Welzijn


Het pensioen wordt binnen CWZ geregeld via Pensioenfonds Zorg en Welzijn. CWZ draagt zorg voor de aanmelding en voor de afdracht van de premie. De premie wordt voor 50% betaald door CWZ en voor 50% door de werknemer. Het deel van de premie dat jij betaalt wordt maandelijks ingehouden op het bruto salaris, de hoogte hiervan is afhankelijk van het salaris en staat op jouw loonstrook vermeld.
 

Introductie voor nieuwe medewerkers


Op iedere eerste werkdag van de maand (met uitzondering van het weekend en feestdagen) is er een introductiebijeenkomst. Alle nieuwe medewerkers die in loondienst komen van CWZ, of in dienst komen bij het MSB of JMS, ontvangen hiervoor een uitnodiging per mail.

Onderdeel van de introductiebijeenkomst is het ophalen van de personeelsbadge en kleding en daarnaast ontvang je meer informatie over o.a. de parkeervergunning en de fietsenstalling. Ook krijg je instructies over diverse applicaties, zoals je personeelsdossier CWZelf en Mijn Rooster. Voor medewerkers met patiëntencontact is er tijdens de introductie de HiX scholing.
 

Persoonlijk budget


CWZ biedt medewerkers de mogelijkheid om tegen een aanmerkelijk belastingvoordeel een fiets, pc of tablet aan te schaffen, of een openbaar vervoer of fitnessabonnement af te sluiten.  Ook kunnen bijvoorbeeld scholingskosten en contributie voor de vakbond in deze regeling ondergebracht worden. Meer informatie kun je vinden op ons intranet (Ons CWZ) zodra je in dienst bent.

Kom je op de fiets naar het werk? Dan spaar je, door middel van een tag aan je fiets die elke fietsrit naar het werk registreert, bonuspunten die je kunt verzilveren voor leuke cadeaus.
 

Zorgvrij


Binnen CWZ hebben wij een actieve personeelsvereniging (PV) genaamd: Zorgvrij. Houd je van gezelligheid, ontspanning, sport en cultuur? Dan biedt de PV Zorgvrij het hele jaar leuke activiteiten. Denk hierbij aan stedenreizen, cursussen, familie-uitjes en proeverijen. De grote klapper is het jaarlijks terugkerende personeelsfeest waar alle CWZ'ers, lid of geen lid, met hun introducees welkom zijn. Natuurlijk is jouw lidmaatschap direct een mooie kans om collega's uit het hele ziekenhuis op een leuke manier te leren kennen. De contributie bedraagt € 2,25 per maand. Het aanmeldingsformulier kun je vinden op ons intranet (Ons CWZ) zodra je in dienst bent.

Volg ons op social media!

Volg ons op social media!

 

Samen maken we het verschil

CWZ is één van de 27 topklinische
opleidingsziekenhuizen in Nederland. 
Al meer dan 170 jaar zijn wij hét ziekenhuis
van de regio Nijmegen.  

Samen maken we het verschil

CWZ is één van de 27 topklinische
opleidingsziekenhuizen in Nederland. 
Al meer dan 170 jaar zijn wij hét ziekenhuis
van de regio Nijmegen.  

 

 

© 2024 CWZ. Alle rechten voorbehouden.      Disclaimer      Sitemap

 

© 2024 CWZ.
Alle rechten voorbehouden.