Business controller


Als Business Controller draag je elke dag bij aan de betaalbaarheid en toegankelijkheid van zorg voor de inwoners van Nijmegen en wijde omgeving. Wil jij ook werken in een jong, dynamisch team waar professionaliteit en vernieuwing voorop staan? Dan is dit de functie voor jou!
 

 

 

 

Heb je een vraag?

Martijn Geerts, hoofd management control
T: 06 51 39 78 53
M: m.geerts@cwz.nl

 

WO

36 uren per week

3.736 - 5.473 (FWG 60)

 Reageren voor 15-03-2024

 

Het werk en je collega's

Als business controller bewaak je de (financiële) koers van ons ziekenhuis door middel van rapportages, adviezen en de coördinatie van de Planning & Control Cyclus. Hiermee vormen de business controllers het financiële geweten van de organisatie en ondersteunen ze daarbij zowel elkaar als de organisatie om doeltreffend, doelmatig en kosteneffectief te functioneren. CWZ is volop in ontwikkeling en staat aan de vooravond van een periode waarin grote projecten gerealiseerd gaan worden. Er is een positie vrijgekomen met een zeer uniek aandachtsgebied, jij gaat namelijk een rol krijgen in onze organisatie brede projecten. Dit zijn zowel externe projecten (zoals samenwerkingsverbanden met andere zorgverleners en gesubsidieerde projecten) als interne projecten (zoals investeringen in Bouw, ICT en Medische en Civiele Techniek). Jij bewaakt de doelmatige besteding van middelen en zorgt ervoor dat we onze verplichtingen nakomen, zodat we ook in de toekomst subsidies blijven ontvangen en investeringen kunnen doen. 
Je bent een ondernemende en proactieve professional, die oplossingsgericht is en met daadkracht zijn/haar werk uitvoert. Tevens ben je een expert in finance en control en een goede adviseur. Jouw werkzaamheden bestaat onder andere uit het adviseren bij het opstellen van projectbegrotingen en –verantwoordingen, onder andere voor investeringsplannen en subsidieaanvragen en het opstellen, inrichten, beheren en bewaken van deadlines van de projectadministratie. Ook stel jij periodieke overzichten voor projectleiders op, signaleer en rapporteer je afwijkingen ten aanzien van de projectinzet en projectvoortgang en ben jij een sparringspartner voor het bestuur en management voor de aandachtsgebieden in jouw portefeuille. Daarnaasr deel je kennis met andere collega’s, ook in Santeon verband.

De afdeling business control van CWZ maakt onderdeel uit van het cluster financiën & control. Binnen de afdeling zijn zowel business controllers (circa 6 fte) als business intelligence ontwikkelaars (circa 6 fte) werkzaam. Je legt verantwoording af aan het hoofd business control. Naast de afdeling business control bestaat het cluster financiën & control uit de afdelingen financiële administratie, zorgcontrol en inkoop.
 

Wat neem je mee?

 • Een afgeronde (relevante) hbo- of wo-opleiding, hierbij kun je denken aan bedrijfseconomie, accountancy of een controllersopleiding.
 • Minimaal 3-5 jaar relevante werkervaring, je hebt een streepje voor als je deze ervaring hebt opgedaan in een ziekenhuis of een andere zorginstelling.
 • Een energieke en proactieve houding gecombineerd met sterke analytische en sociale vaardigheden. Je bent initiatiefrijk, actie- en oplossingsgericht en een teamplayer.
 • Sterke communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht.
 • Een gevorderd werkniveau met Excel en ervaring met PowerBI is een pré.
   

Wat bieden wij?

 • Functie voor langere tijd. In eerste instantie bieden we een jaarcontract. Wij hebben de intentie om de arbeidsovereenkomst bij goed functioneren om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd.
 • Meeloopmogelijkheden.
 • Een salaris conform de Cao Ziekenhuizen met goede arbeidsvoorwaarden.
 • Naast je reguliere salaris een vakantietoeslag én eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • 144 vakantie-uren én 57 vrij inzetbare PLB uren op basis van een werkweek van 36 uur.
 • Een goede opbouw van pensioen bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn waaraan de werkgever de helft bijdraagt.
 • Voordelige verzekeringen en een aantrekkelijk belastingvoordeel bij de aanschaf van o.a. een fiets, laptop of je sportschoolabonnement.
 • Als topklinisch ziekenhuis is er ruimte en aandacht voor ontwikkeling- en opleidingsmogelijkheden.
 •  Een enthousiast team waar we elkaar dagelijks inspireren en uitdagen.

Enthousiast geworden?

Solliciteer dan direct via de ‘Solliciteren’ knop. De sollicitatie mag je richten aan Martijn Geerts. Vóór 15-03-2024 kun je op deze vacature reageren. De eerste gesprekken staan gepland op 19-03-2024. Noteer deze alvast in je agenda. Indien kandidaat wenst kan hij/zij meelopen gedurende een dagdeel op een overeen te komen dag na sollicitatiegesprek. Mocht je nog vragen hebben over deze vacature, kun je contact opnemen met Martijn Geerts, hoofd management control, via 06 51 39 78 53 of m.geerts@cwz.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Past deze vacature bij jou?

Ons sollicitatieproces

Nog niet gevonden wat je zocht?              

 

Vacatures rechtstreeks in jouw mailbox?
Maak een jobalert aan en blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied.

Volg ons op social media!

 

 

© 2024 CWZ. Alle rechten voorgehouden.      Disclaimer      Sitemap