Over werken bij


In CWZ staat oog voor de mens centraal. Zoals we omgaan met patiënten, zo gaan we ook om met elkaar.
Deze persoonsgerichte aandacht voor medewerkers klinkt door in onze arbeidsvoorwaarden.

 

 

Over werken bij


In CWZ staat oog voor de mens centraal. Zoals we omgaan met patiënten, zo gaan we ook om met elkaar. Deze persoonsgerichte aandacht voor medewerkers klinkt door in onze arbeidsvoorwaarden.

Samen maken we het verschil


Wil jij ook werken aan de best menselijke zorg? Ambities van CWZ én ambities van jezelf waarmaken? Dit is een uitdaging die we graag samen met jou aangaan. Als organisatie ontwikkelen we continu en als (toekomstig) medewerker lever je daarin een belangrijke bijdrage. We halen het beste uit je, zien graag je enthousiasme, bieden volop doorgroeimogelijkheden en we juichen het toe als je buiten kaders kan denken en handelen. Natuurlijk doe je dit niet alleen. Om je heen heb je gedreven collega’s en andere professionals, samen maken we het verschil.
 

De organisatie


CWZ is hét ziekenhuis voor de regio Nijmegen met 28 medische specialismen, 8 paramedische afdelingen en 5 afdelingen als spoedeisende hulp en IC. Ook is CWZ één van de 27 topklinische ziekenhuizen van Nederland. Dit betekent dat wij topklinische expertise hebben in diverse specialistische zorggebieden, waarmee we deel uitmaken van de vereniging Samenwerkende Topklinische (opleidings)Ziekenhuizen (STZ). Daarnaast werkt CWZ veel samen met diverse zorgpartners binnen en buiten de regio, waaronder huisartsen, Radboudumc en Santeon: een samenwerkingsverband tussen zeven ambitieuze topklinische ziekenhuizen.

Lees hier meer over het CWZ-verhaal, onze strategie, missie, ambities, speerpunten en waarden. Bekijk de CWZ-impressie om meer te zien van ons prachtige ziekenhuis middels een terugblik op de afgelopen tijd en een vooruitblik op de toekomst. CWZ heeft verschillende locaties, alle adressen zijn hier te vinden.

Volg ons op social media!

Volg ons op social media!

 

Samen maken we het verschil

CWZ is één van de 27 topklinische
opleidingsziekenhuizen in Nederland. 
Al meer dan 170 jaar zijn wij hét ziekenhuis
van de regio Nijmegen.  

Samen maken we het verschil

CWZ is één van de 27 topklinische
opleidingsziekenhuizen in Nederland. 
Al meer dan 170 jaar zijn wij hét ziekenhuis
van de regio Nijmegen.  

 

 

© 2024 CWZ. Alle rechten voorbehouden.      Disclaimer      Sitemap

 

© 2024 CWZ.
Alle rechten voorbehouden.