Leren bij CWZ

Als opleidingsziekenhuis voor artsen en verpleegkundigen willen wij voor jou graag de beste werkgever zijn. Daarom vinden wij het belangrijk dat je alle ruimte krijgt om te leren en je te blijven ontwikkelen.Wil je graag groeien in je werk? Dan zit je hier op de goede plek!

Wat bieden wij?

Wij bieden ervaring in topklinische zorg en een uitstekend leerklimaat. Jaarlijks monitoren we de goede aspecten en aandachtspunten van leren en begeleiden, waardoor afdelingen een veilig en uitdagend klimaat kunnen blijven bieden. Hoe belangrijk wij leren vinden, zie je in het aantal medische opleidingen (27), het aantal arts-assistenten dat jaarlijks (deels) in opleiding is (140) en een toenemend aantal leerafdelingen in CWZ. Dit zijn afdelingen waar je in een authentieke werkomgeving onder begeleiding van ervaren verpleegkundigen, zelf alles met betrekking tot de zorgverlening met je medestudenten als team oppakt. Maar ook leren we van onderzoek. Met behulp van onderzoek passen we de nieuwste ontwikkelingen en inzichten toe in de dagelijkse praktijk.

Persoonlijke benadering

De manier waarop wordt geleerd is modern en vooruitstrevend. Alle leeractiviteiten worden ge├»nitieerd vanuit de CWZ academie. We stimuleren en faciliteren het leren op de werkplek, waarbij we ook gebruik maken van nieuwe leervormen. Zo werken we met een leerplatform waarin verschillende leeractiviteiten zijn samengebracht. Eigen verantwoordelijkheid staat voorop wat stimulerend werkt voor de persoonlijke ontwikkeling. Bij het ontwikkelen van nieuwe werkvormen sluiten we zoveel mogelijk aan bij de behoefte en vragen uit de praktijk. Dit persoonlijk benaderen van een leervraag sluit naadloos aan bij de strategie.

Contact & meer informatie