Leren bij CWZ

Voor verpleegkundigen, artsen in opleiding en álle andere CWZ’ers is een goed werkklimaat belangrijk. Want zonder ons geen patiëntenzorg. Wij willen graag voor jou de beste werkgever zijn. Het betekent dat we zorgen voor een werkklimaat waar het gaat om de CWZ-waarden samen, open, duurzaam en grensverleggend. Voor een werkplek, die uitnodigt tot werkplezier met fijne collega’s. Waar je ook alle ruimte hebt om te leren en jezelf te ontwikkelen, wat bijdraagt aan jouw vitaliteit en werkgeluk. 

Kom leren bij CWZ!

Wij bieden ervaring in topklinische zorg en een uitstekend leerklimaat. Jaarlijks monitoren we de goede aspecten en aandachtspunten van leren en begeleiden, waardoor afdelingen een veilig en uitdagend klimaat kunnen blijven bieden. Hoe belangrijk wij leren vinden zie je in het aantal medische opleidingen (27), het aantal arts-assistenten dat jaarlijks (deels) in opleiding is (140) en een toenemend aantal leerafdelingen in CWZ. Dit zijn afdelingen waarin je in een authentieke werkomgeving onder begeleiding van ervaren verpleegkundigen zelf alles met betrekking tot de zorgverlening met je medestudenten als team oppakt. Maar ook leren we van onderzoek. Met behulp van onderzoek passen we de nieuwste ontwikkelingen en inzichten toe in de dagelijkse praktijk.

Persoonlijke benadering

Als je in CWZ werkt houdt het leren niet op. De manier waarop wordt geleerd is modern en vooruitstrevend. We stimuleren en faciliteren het leren op de werkplek, waarbij we ook gebruik maken van nieuwe leervormen. Een voorbeeld is de inzet van de app AskMe op de werkvloer, waarmee je binnen 3 klikken antwoord vindt op een vraag als je het even niet meer weet. Bij het ontwikkelen van nieuwe werkvormen sluiten we zoveel mogelijk aan bij de behoefte en vragen uit de praktijk. Dit persoonlijk benaderen van een leervraag sluit naadloos aan bij de strategie.