Mijn CWZ, hét portaal voor alle CWZ medewerkers

Voor inzage en wijzigen van personeels- en salarisgegevens wordt gebruik gemaakt van Mijn CWZ. Via Mijn CWZ hebben medewerkers toegang tot hun eigen gegevens. Dit betekent onder andere inzage in je persoonsgegevens, je contractgegevens en je personeelsdossier waarin ook de salarisoverzichten zijn ondergebracht.

Wat kan ik met Mijn CWZ?

In Mijn CWZ zie je de gegevens die in het personeelsinformatiesysteem van jou zijn vastgelegd. Je vindt er onder andere je persoonlijke gegevens, je openstaande taken, signalen, documenten, de salarisoverzichten en jaaropgave. Je ziet wie er van je afdeling jarig zijn en je kunt er wijzigingen invoeren van je persoonlijke gegevens, je banknummer of adres.

Hoe kom ik bij Mijn CWZ?

Op Ons CWZ (waar je toegang tot hebt vanaf je eerste werkdag) staat op de homepage onder ‘handige links’ een link naar ‘Mijn CWZ’.

Heb je voor je werk geen beschikking over een eigen pc? In overleg met je leidinggevende kun je gebruik maken van pc’s die op je afdeling staan. Ook de pc’s in de medische bibliotheek (A05) kun je gebruiken.

Vanaf de eerste werkdag bij CWZ heb je ook buiten CWZ toegang tot Mijn CWZ via https://87778.afasinsite.nl/.