Werkomgeving

Een prettige omgeving doet je goed. Handig ingerichte werkruimten met frisse kleuren en modern meubilair dragen bij aan het werkplezier. Al heel wat afdelingen in het 30 jaar oude gebouw hebben een nieuw jasje gekregen. Geleidelijk aan komen ook de andere afdelingen aan de beurt. De openbare ruimten en de buitenpoli’s worden daarbij niet vergeten. Zo krijgt het eigentijdse CWZ steeds meer vorm.

Midden in het groen

Uniek is de ligging van CWZ in de natuur. Alle verpleegafdelingen kijken uit op groen. In de pauze is het ’s zomers heerlijk zitten op het personeelsterras. Wie liever zijn benen strekt, is binnen een paar minuten in het Goffertpark.

Bereikbaarheid

Onze medewerkers wonen veelal in de bruisende stad Nijmegen of in de omliggende dorpen. Ondanks de ligging aan de rivier de Waal is Nijmegen goed bereikbaar. Ook als je niet uit de regio komt. Naast de bekende Waalbrug en de spoorbrug is er de Oversteek, een nieuwe brug om Nijmegen nog beter te ontsluiten. Kom je met de fiets en moet je de Waal oversteken? Fietsbrug de Snelbinder verbindt het ‘nieuwe’ Nijmegen-Noord en het ‘oude’ Nijmegen.

Ook met het openbaar vervoer is CWZ goed te bereiken. Naast de vele busverbindingen is onlangs het gloednieuwe NS station de Goffert geopend. Dit treinstation ligt op een steenworp afstand van CWZ.

Rond het hoofdgebouw zijn verschillende parkeerterreinen voor medewerkers. Hiervoor heb je een vergunning nodig.
Ook de buitenpoli’s zijn goed te bereiken per auto en openbaar vervoer.

Klik hier voor de adressen van alle CWZ-locaties.