Vrijwilligerswerk

Vrijwilligers geven in ons ziekenhuis extra aandacht aan de patiënt. Op verschillende afdelingen worden zij ingezet als waardevolle aanvulling op de patiëntenzorg. Vrijwilligers zijn actief als gastheer of gastvrouw en op de afdelingen dagbehandeling, neurologie, hemodialyse en geestelijke verzorging. Lees meer over de verschillende mogelijkheden.

Op alle afdelingen waar vrijwilligers werken, is er ook een contactpersoon. Dit is meestal een medewerker van die afdeling. Diegene zorgt samen met de coördinator van de vrijwilligers voor de organisatie van het werk. Zij leggen bijvoorbeeld de afspraken vast en bij hen kan je terecht voor alle informatie over het werk.

Lijkt het je iets om als vrijwilliger te starten bij CWZ? Neem dan contact op met de coördinator van de vrijwilligers.

Op dit moment hebben we vraag naar een vrijwilliger voor de horeca: koffie/thee schenken op de poliklinieken. Reageren kan tot 16 januari, zie hier de omschrijving:

Het koekje bij de koffie

Artikel in CWZine over vrijwilligers | CWZ Nijmegen

Ze zijn er in alle soorten en maten: mannen en vrouwen, jong en oud. Maar allemaal hebben ze één ding gemeen: ze zetten zich met hart en ziel in voor patiënten in CWZ. Zodat het ziekenhuisbezoek of de opname een beetje aangenamer wordt. Lees het interview in CWZine met Ellen Brühl, coördinator van de 130 vrijwilligers in CWZ.