Traineeship voor gediplomeerd verpleegkundigen

Als jong gediplomeerd verpleegkundige heb je de mogelijkheid om een traineeship te volgen. Dit is een oriĆ«ntatietocht van een jaar waarin je bekendheid krijgt met alle specialismen die het CWZ biedt.
Daarnaast ondersteunen wij jou in je ontwikkeling van basis verpleegkundige naar allround verpleegkundige, die flexibel inzetbaar is op alle verpleegafdelingen. Het traineeship is een jaar waarin je veel ziet en leert!

Is dit iets voor jou?
Je komt in aanmerking voor het traineeship wanneer je minder dan 1 jaar werkervaring hebt als gediplomeerd verpleegkundige of minimaal een half jaar stage hebt doorlopen in een ziekenhuis. Ben je enthousiast? Kijk bij de vacatures of we op dit moment een traineeship aanbieden en solliciteer! Ook kun je jezelf aanmelden voor de job alert zodat je direct op de hoogte bent van onze (traineeship) vacatures.

Traineeship: voor jou op maat gemaakt!

De duur van het traineeship is een jaar. Voorafgaand aan het traineeship wordt een op maat gemaakt traject besproken. Dit is afhankelijk van de ziekenhuiservaring die je al opgedaan hebt tijdens je opleiding.

Inhoud

Scholingsaanbod

Het scholingsaanbod heeft betrekking op persoonlijke ontwikkeling en kwaliteitenanalyse. Het bestaat uit:

  • Persoonlijkheidstesten aangeboden middels een digitaal programma.
  • Scholing in profiel voorbehouden handelingen en medische apparatuur.

1. Inwerkprogramma

Het praktijkgedeelte van het inwerkprogramma is maatwerk en afhankelijk van de stages die je doorlopen hebt tijdens de opleiding. Het kan bestaan uit de volgende onderdelen:

  • Inwerkperiode snijdend. Dit programma duurt maximaal 6 weken.
  • Inwerkperiode beschouwend. Dit programma duurt maximaal 6 weken.
  • Inwerkperiode Acute Opname Afdeling (AOA). Dit programma duurt maximaal 4 weken en vindt plaats in het laatste kwartaal van het traineeship.

Tijdens het inwerken wordt op elke trainee afdeling een aantal keer geĆ«valueerd en is er aandacht voor jouw persoonlijke leerdoelen en je loopbaan in combinatie met de persoonlijkheidstesten.

2. Flexibele inzet

De contractomvang van het jaarcontract voor het traineeship bedraagt minimaal 24 uur en maximaal 28 uur per week. Werken op basis van meeruren behoort tot de mogelijkheden.
Na de inwerkperiode word je de resterende tijd, tot minimaal 1 jaar vanaf de start als trainee, flexibel ingezet op alle verpleegafdelingen in het ziekenhuis. Na 6 maanden en na 12 maanden vinden evaluaties plaats waarbij het inwerkplan, de leerdoelen, en persoonlijke ontwikkeling worden besproken.

3. Van eindevaluatie naar allround verpleegkundige

Na de eindevaluatie ontvang je een getuigschrift en word je bevorderd naar de functie van allround flexverpleegkundige.

Veelgestelde vragen
Heb je een vraag over het traineeship? De kans is groot dat je het antwoord vindt op de pagina veelgestelde vragen.

Contact
Voor meer informatie over de invulling van het traineeship of werken bij FlexWerk CWZ, kun je contact opnemen met Ryanne Lamers (r.hermsen@verwijder-dit.cwz.nl), telefonisch bereikbaar op 024-3655122 of Marion van Oss (m.v.oss@verwijder-dit.cwz.nl), telefonisch bereikbaar op 024-3655124.