Privacyverklaring website www.werkenbijcwz.nl

 
1. Inleiding

Wanneer je contact met ons opneemt, deel je persoonsgegevens met ons. Deze geef je vaak zelf door, zodat wij jouw vraag kunnen beantwoorden of je op de hoogte kunnen houden van de laatste ontwikkelingen. Maar soms geef je ook informatie door zonder dat je deze zelf actief aan ons verstuurt (bijvoorbeeld via cookies). In deze privacyverklaring leggen we graag uit welke gegevens we van je verzamelen, waarom we deze nodig hebben, wat we hiermee doen en welke rechten je hebt. Kortom; hoe gaan we om met jouw persoonsgegevens en privacy

Deze privacyverklaring gaat over de verwerking van persoonsgegevens die plaatsvinden op of via de website www.werkenbijcwz.nl. Informatie over andere verwerkingen kun je vinden in het Privacy Statement CWZ (pdf).

2. Wat zijn persoonsgegevens?

Onder persoonsgegevens valt alles waardoor wij kunnen zien óf waardoor we kunnen achterhalen dat jij het bent. Dit zijn directe persoonsgegevens, zoals je naam, e-mailadres en telefoonnummer, maar ook gegevens waardoor we gemakkelijk kunnen achterhalen dat bepaalde gegevens of acties bij jou horen, zoals je IP-adres. Wanneer je een formulier invult op de website of zelfs wanneer je alleen onze website bezoekt, geef je ons de beschikking over jouw persoonsgegevens.

3. Wie verwerkt jouw persoonsgegevens?

Stichting Nijmeegs Interconfessioneel Ziekenhuis Canisius-Wilhelmina, hierna te noemen CWZ, is verantwoordelijk voor de verwerking van de persoonsgegevens. Hieronder vind je onze contactgegevens. Zo kun je ons te allen tijde bereiken wanneer je vragen hebt over de verwerking van jouw persoonsgegevens of gebruik wilt maken van jouw rechten:

Stichting Nijmeegs Interconfessioneel Ziekenhuis Canisius-Wilhelmina
T.a.v. Functionaris Gegevensbescherming 
Weg door Jonkerbos 100 
6532 SZ Nijmegen 
Emailadres: FG@cwz.nl

4. Met wie delen we jouw persoonsgegevens?

De persoonsgegevens die je aan ons toevertrouwt gebruiken wij niet voor andere doeleinden dan de beoogde verwerkingen en delen of verkopen deze persoonsgegevens niet met of aan derden tenzij dit nodig is vanuit wettelijke verplichtingen of je hier ons duidelijke toestemming voor hebt gegeven.

5. Waarvoor gebruiken wij jouw persoonsgegevens?

We leggen je graag voor iedere verwerking afzonderlijk uit welke gegevens we van je vragen, waarom we deze vragen, wat we ermee doen en waar en hoe we jouw gegevens opslaan. Hieronder kun je voor iedere verwerking deze informatie vinden:

5.1. Kennismakings- en uitnodigingsformulieren

Wij bieden jouw de mogelijkheid om een keer kennis moet ons te komen maken en organiseren soms bijeenkomsten of workshops waar jij aan deel kunt nemen. Om je hiervoor aan te melden of voor in te schrijven gebruiken wij formulieren.

5.1.1. Welke gegevens vragen wij en waarom?

We vragen om je naam zodat we weten met wie we contact hebben. Dit maakt een conversatie wel zo prettig en gemakkelijk. De meeste vragen beantwoorden we per e-mail. Om je te kunnen bereiken, hebben we daarom je e-mailadres nodig. Wil je ons de mogelijkheid geven om ook telefonisch contact met je op te nemen, dan is het invullen van een telefoonnummer optioneel. Daarnaast vragen we nog wat gegevens van je die wij nodig hebben om ons zo goed mogelijk voor te bereiden en informatie aan te kunnen bieden die het beste bij jou past. Per formulier kan dit verschillen maar dit zullen vaak vragen zijn over jouw opleiding of waar je interesses liggen.

Wanneer je het formulier invult en de hierboven genoemde data aan ons verstrekt, geef je toestemming om deze te gebruiken voor het onderhouden van contact en de bijeenkomst of evenement optimaal voor te bereiden. De gegevens die je aan ons toevertrouwt via het contactformulier gebruiken wij niet voor andere (commerciële) doeleinden.

5.1.2. Waar slaan we jouw gegevens op en hoe lang bewaren we deze?

Door het formulier te versturen geef je toestemming dat wij deze gegevens bewaren in onze mailbox (hier komen ingevulde formulieren binnen) en op de website zelf. Nadat de communicatie is beëindigd, bewaren we het ingevulde contactformulier nog maximaal zes maanden voor nazorg of latere vragen te kunnen beantwoorden.

5.2. Privacy bij sollicitatie

Wanneer je bij ons solliciteert, geef je ons toegang tot jouw persoonsgegevens. We vragen je bijvoorbeeld om jouw CV met daarin persoonsgegevens, werkervaring en vaardigheden en om een motivatiebrief waarin je iets meer over jezelf vertelt. Ook kan het zijn dat we jouw LinkedInprofiel bekijken. We vragen om en bekijken deze gegevens om te kunnen beoordelen of je geschikt bent voor de functie.

We vinden het belangrijk om zorgvuldig met deze documenten om te gaan en leggen je graag uit waarvoor we jouw gegevens gebruiken, wie jouw data te zien krijgen, waar we jouw documenten opslaan en hoe lang we jouw gegevens bewaren.

5.2.1. Procedure

Als je bij CWZ solliciteert komen jouw gegevens terecht bij onze recruitmentmedewerkers. De recruitmentmedewerkers beoordelen of jouw sollicitatie in aanmerking komt voor een verdere sollicitatieprocedure. Wanneer jij door de eerste selectie komt, worden jouw gegevens gedeeld met één of meerdere geselecteerde medewerkers van CWZ die beter kunnen beoordelen of jij inhoudelijk geschikt bent voor de functie.

5.2.2. Welke gegevens verwerken wij en waarom?

Afhankelijk van de functie waarop je solliciteert vragen wij bepaalde gegevens van je. Deze gebruiken we om met je te kunnen communiceren en om te kunnen beoordelen of je geschikt bent voor de betreffende functie. Voor sommige vacatures bekijken wij jouw LinkedInprofiel. Wij gebruiken deze gegevens alleen voor de hier beschreven doeleinden en niet voor andere verwerkingen.

5.2.3. Voorwaarden en toestemming

Wanneer je bij ons solliciteert, geef je toestemming om bovenstaande procedure te volgen. De gegevens die je ons toestuurt, gebruiken we voor niets anders dan voor een goed verloop van de sollicitatieprocedure en delen we niet met derden zonder hiervoor eerst jouw toestemming hier te vragen.

5.2.4. Waar slaan we jouw gegevens op en hoe lang bewaren we deze?

Jouw gegevens worden maximaal vier weken bewaard nadat de betreffende vacature gesloten is.

Soms willen we jouw gegevens graag langer bewaren voor onze talentpool. Als we jouw gegevens willen opnemen in deze talentpool dan zullen we je hiervoor eerst om toestemming vragen.

Wij slaan jouw gegevens op in het recruitment systeem Connexys. Wij hebben technische en organisatorische maatregelen genomen om je persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies, onbevoegde toegang, of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Alleen medewerkers van het recruitmentteam krijgen toegangsrechten toegewezen tot het systeem waarin de gegevens worden opgeslagen. Zij zijn contractueel verplicht om vertrouwelijk met jouw persoonsgegevens om te gaan.

5.3. Jobalert

Om je op de hoogte te houden van interessante vacatures, kun je je aanmelden voor de vacaturemelding. Als we dan een vacature hebben die aansluit bij jouw wensen ontvang je een mail van ons. Je kunt je aanmelden voor de vacaturemelding op de website. Na aanmelding ontvang je van ons een e-mail waarin we jouw inschrijving bevestigen. Het kan zijn dat je in deze bevestiging je aanmelding nog definitief moet bevestigen.

5.3.1. Welke gegevens verwerken wij en waarom?

Wij willen jouw e-mailadres graag weten. Dit hebben we nodig om de vacatures toe te kunnen sturen. Daarnaast kun je aangeven op welke functies je wilt solliciteren en wat jouw opleidingsniveau is. Deze gegevens gebruiken wij om geschikte vacatures voor je te kunnen selecteren.

Door je aan te melden, geef je ons toestemming om je per e-mail beschikbare vacatures te sturen, om jouw naam en e-mailadres op te slaan in een database en om jouw naam te vermelden in de aanhef.

5.3.2. Waar slaan we jouw gegevens op en hoe lang bewaren we deze?

Wij slaan jouw gegevens op in een beveiligde database. We bewaren jouw gegevens zolang je staat ingeschreven voor de Jobalert. Je kunt je hier op ieder moment ook weer voor afmelden. Dit kan door in een van de ontvangen berichten op ‘Afmelden’ te klikken of door dit telefonisch of schriftelijk aan ons door te geven. Wanneer je je afmeldt via de link in de vacaturemelding, verwijderen wij jouw persoonsgegevens binnen 30 dagen na afmelding definitief uit onze database. Wanneer je direct aan ons doorgeeft dat je de vacaturemelding niet meer wilt ontvangen, geldt dezelfde verwijderingstermijn.

Je kunt telefonisch, per e-mail of per post contact met ons opnemen via de contactgegevens in paragraaf 3.

5.4. Cookies en (socialmedia)plugins

Om een goed beeld te krijgen van de manier waarop bezoekers de website gebruiken, maken wij gebruik van verschillende data-analyseprogramma’s. Hiervoor worden cookies geplaatst. Om ervoor te zorgen dat wij jouw privacy optimaal kunnen waarborgen gebruiken we alleen geanonimiseerde cookies voor het bijhouden van statistieken. Dat wil zeggen dat deze niet terug te herleiden zijn naar jou.
Wij kunnen gebruik maken van de volgende externe partijen die cookies kunnen plaatsen:

5.4.1. Google Analytics

Om ervoor te zorgen dat wij jouw privacy optimaal kunnen waarborgen, is een overeenkomst gesloten met Google (gevestigd in de Verenigde Staten). Wij delen alleen geanonimiseerde gegevens met Google en deze gegevens zijn niet terug te herleiden naar jou.

5.4.2. Social media

Verder kan het zijn dat wij gebruik maken van social media plugins. Voorbeelden hiervan zijn Facebook, Twitter, Linkedin, YouTube, Vimeo en Addthis.

Als wij dergelijke plugins inzetten dan gebruiken wij deze op een wijze dat er geen gegevens van jou gedeeld worden met deze partijen. Als we dat wel doen dan zullen we altijd van te voren toestemming vragen of we jou gegevens mogen delen.

Meer informatie over hoe wij omgaan met cookies kun je vinden op de speciaal hiervoor ingerichte pagina over cookies.

6. Wat zijn jouw rechten?

6.1. Inzien, aanpassen, verwijderen of overdragen van uw gegevens

Te allen tijde heb je het recht om in te zien welke gegevens wij van je hebben. Zodra je aan ons kenbaar maakt dat je jouw gegevens wilt inzien, verstrekken wij deze binnen 30 dagen.

Ook heb je het recht om jouw persoonsgegevens door CWZ te laten wijzigen of om ze helemaal te laten verwijderen. Voor het wijzigen of verwijderen van jouw gegevens geldt dezelfde termijn als voor het inzien van de gegevens, namelijk binnen 30 dagen. 

Je hebt het recht om jouw persoonsgegevens van ons te ontvangen, zodat je deze gemakkelijk kunt overdragen aan een andere organisatie. Ook kun je ons vragen de informatie rechtstreeks over te dragen aan een derde partij. Dit geldt alleen voor gegevens waarvoor je ons toestemming hebt gegeven om ze te verwerken en voor gegevens die nodig zijn om een overeenkomst uit te voeren.

6.2. Intrekken toestemming verwerking persoonsgegevens

Wanneer je contact opneemt met CWZ, zoals omschreven in artikel 2 van deze privacyverklaring, geef je toestemming om bepaalde acties uit te voeren en om (in sommige gevallen) persoonsgegevens op te slaan. Je kunt deze toestemming te allen tijde ook weer intrekken. Wanneer je jouw toestemming wilt intrekken, kun je dit telefonisch of schriftelijk aan ons laten weten. De contactgegevens vind je in paragraaf 1.2.

6.3. Een klacht indienen

Wanneer je het niet eens bent met de wijze waarop CWZ omgaat met de verwerking van jouw persoonsgegevens, kun je een klacht bij ons indienen. Wanneer wij er onderling niet uitkomen heb je het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Laatste aanpassing: 18 december 2019