Staf & Management

Bij CWZ houden we de lijnen zo kort mogelijk. Dat is al te zien aan onze organisatiestructuur: er zijn slechts 3 managementlagen in een organisatie van bijna 4000 medewerkers. Namelijk de raad van bestuur, het unitmanagement en de afdelingshoofden.

Veel staffuncties (advies en facilitair) zijn te vinden in de service-units. Deze units ondersteunen de rest van de organisatie en voeren organisatiebrede projecten uit. Adviseurs hebben afwisselend werk. Het ene moment heel praktisch, het andere moment weer strategisch. Als je in een organisatiebrede projectgroep actief bent, gaat het vaak over het beleid en de ontwikkeling van strategische onderwerpen. Ieder doet dit natuurlijk binnen zijn of haar eigen expertise. Het ziekenhuis heeft veel ambities. In de staf of het management maak je daar groot deel van uit!

'Ik kan hier mijn ei en ideeën kwijt'

José de Vries, DBC-adviseur 

‘Het is mijn verantwoordelijkheid ervoor te zorgen dat de zorg goed wordt gedeclareerd. Alleen als dit goed gebeurt, zorg je ervoor dat het ziekenhuis financieel gezond is en kunnen we vervolgens ook goede zorg leveren aan de patiënt. Ik doe dit werk samen met 2 andere adviseurs, 4 DBC-medewerkers en 3 procesondersteuners. We hebben allemaal onze eigen aandachtsgebieden. Het is een hele wereld op zich.'

Lees meer over José