ICT

CWZ is continu in beweging om patiënten persoonlijke zorg van buitengewone kwaliteit te bieden. ICT is hierin een belangrijk onderdeel. Alle systemen en apparatuur die we in onze zorg gebruiken moeten 24 uur per dag 7 dagen per week werken, zo goed, veilig en efficiënt mogelijk. De zorg voor patiënten gaat immers altijd door.

Moderniseren

Om in de toekomst sneller en flexibeler patiëntgerichte vernieuwingen te kunnen doorvoeren,  moderniseren we de komende jaren onze ICT aanzienlijk. Dit doen we met ruim 100 collega’s in een dertigtal grote belangrijke projecten voor ons ziekenhuis. Denk bijvoorbeeld aan herbekabeling van onze infrastructuur, maar ook aan upgrades van diverse applicaties en voorbereidingen voor de toepassing van innovatieve medische technieken.

Onze collega's

Benieuwd hoe het is om bij ICT in ons ziekenhuis te werken? Lees dan de verhalen van onze collega’s.

Het team, het werk en ontwikkeling

Als je interesse hebt in werken bij ICT vraag je jezelf misschien af hoe het er aan toe gaat binnen het team. Of hoe een werkweek eruit ziet in combinatie met de balans tussen werk en privé. Welke ontwikkelingen je kunt doormaken en hoe de sfeer is. Jeroen, Kevin, Lucas en Gijs vertellen het je graag. 

Lees meer