Flexibel werken

Bij CWZ kun je aan de slag als flexibel inzetbare medewerker. Dit type arbeidsovereenkomst biedt uitdagingen! Vooral vanwege de inzet op verschillende afdelingen, waardoor je veel ervaring opdoet. Je komt in dienst bij Flexwerk CWZ. Hier wordt alles geregeld rondom flexibel werken.

Van alle markten thuis

Flexibel werken betekent werken op dagen die jou goed uitkomen met een contract dat bij jou past. Daarbij is er oog voor jouw persoonlijke wensen en behoeften en heb je de balans zo veel mogelijk zelf in de hand. Een aantal praktische voordelen: 

  • er zijn verschillende contractmogelijkheden bespreekbaar;
  • je werkt op flexibele tijden;
  • het is geen punt als je in de ene periode vaker beschikbaar bent dan in een andere periode;
  • je mag jouw roosterwensen doorgeven.         

Werken als flexverpleegkundige

Als flexverpleegkundige vervang en ondersteun je het vaste personeel op de diverse verpleegafdelingen. Hierdoor leer je ons ziekenhuis goed kennen en kom je in aanraking met veel verschillende specialismen. Een mooie kans voor jou om ervaring op te doen. Er is veel mogelijk, samen kijken we naar jouw ambitie!

Volgen van een traineeship

Een traineeship is een speciaal op jou afgestemd traject van één jaar, met voorafgaand een inwerkperiode. Een oriëntatiejaar waarin je ervaring opdoet op klinische afdelingen met snijdende én beschouwende profielen. Persoonlijke begeleiding, tal van ontwikkelingsmogelijkheden en jouw carrière staan centraal. Zodat jij je als basisverpleegkundige ontwikkelt tot allround verpleegkundige, die flexibel inzetbaar is op alle verpleegafdelingen. Het traineeship helpt je natuurlijk ook een weloverwogen keuze te maken voor het specialisme waarin je daarna wilt doorgroeien. Lees hier meer over het volgen van een traineeship.

Werken als ondersteunend administratief medewerker

Met regelmaat bieden wij tijdelijke administratieve banen aan, bijvoorbeeld op een secretariaat, polikliniek of verpleegafdeling. De wekelijks te werken uren zijn verschillend. Kennis van de medische terminologie is verplicht. Deze (bij)baan kan daarom vaak prima worden gecombineerd met je (geneeskunde) studie. Je bent van harte welkom!

Katja Chen, flexmedewerker
> Lees haar verhaal

Werken als ondersteunend zorgmedewerker

Nog net niet in bezit van je diploma verpleegkunde, maar al wel ziekenhuiservaring opgedaan tijdens je stage? Ben je daarnaast vaak beschikbaar? Dan hebben wij mogelijk een (bij)baan voor je. Laat van je horen en we bekijken of jouw ervaring en beschikbaarheid matchen bij de ondersteuningsvraag van de afdeling.

Meer informatie en kennismaken

Heb je een vraag? Kom in contact met Yvonne of Marion van Flexwerk, via 024-3655123 (ma t/m do) of mail naar flexwerk@cwz.nl.