Flexibel werken

Van alle markten thuis

Bij CWZ kun je aan de slag als flexibel inzetbare medewerker. Dit type arbeidsovereenkomst biedt uitdagingen! Vooral vanwege de inzet op verschillende afdelingen, waardoor je veel ervaring opdoet. Je komt in dienst bij Flexwerk CWZ. Hier wordt alles geregeld rondom flexibel werken.

Benieuwd hoe het is om te flexwerken in ons ziekenhuis? Kijk mee naar het verhaal van flex verpleegkundigen Manon en Margot!

Praktische voordelen

Flexibel werken betekent werken op dagen die jou goed uitkomen met een contract dat bij jou past. Daarbij is er oog voor jouw persoonlijke wensen en behoeften en heb je de balans zo veel mogelijk zelf in de hand. Een aantal praktische voordelen: 

  • er zijn verschillende contractmogelijkheden bespreekbaar;
  • je werkt op flexibele tijden;
  • het is geen punt als je in de ene periode vaker beschikbaar bent dan in een andere periode;
  • je mag jouw roosterwensen doorgeven.

Werken als flexverpleegkundige

Als flexverpleegkundige vervang en ondersteun je het vaste personeel op de diverse verpleegafdelingen. Hierdoor leer je ons ziekenhuis goed kennen en kom je in aanraking met veel verschillende specialismen. Een mooie kans voor jou om ervaring op te doen. Er is veel mogelijk, samen kijken we naar jouw ambitie!

‘In het begin is het natuurlijk een beetje je weg zoeken op de verschillende afdelingen, maar na een tijdje dan werkt het en switch je zo van de ene naar de andere afdeling. Je springt bij waar nodig en de collega’s zijn altijd blij dat je komt.’ 

Manon, flexverpleegkundige

Volgen van een traineeship

Een traineeship is een speciaal op jou afgestemd traject van één jaar, met voorafgaand een inwerkperiode. Een oriëntatiejaar waarin je ervaring opdoet op klinische afdelingen met snijdende én beschouwende profielen.

Persoonlijke begeleiding, tal van ontwikkelingsmogelijkheden en jouw carrière staan centraal. Zodat jij je als basisverpleegkundige ontwikkelt tot allround verpleegkundige, die flexibel inzetbaar is op alle verpleegafdelingen. Het traineeship helpt je natuurlijk ook een weloverwogen keuze te maken voor het specialisme waarin je daarna wilt doorgroeien.

 ‘Via het traineeship krijg je de ruimte om dingen te leren en het ziekenhuis te doorlopen. Om overal te proeven en te kijken wat een specialisme te bieden heeft. Dat zijn voor mij zeker dingen die mijn zelfvertrouwen in het werk heel erg vergroot hebben.’  Margot, startte vorig jaar met het traineeship young professional verpleegkundige

Werken als ondersteunend administratief medewerker

Met regelmaat bieden wij tijdelijke administratieve banen aan, bijvoorbeeld op een secretariaat, polikliniek of verpleegafdeling. De wekelijks te werken uren zijn verschillend. Kennis van de medische terminologie is verplicht. Deze (bij)baan kan daarom vaak prima worden gecombineerd met je (geneeskunde) studie. Je bent van harte welkom!

Werken als ondersteunend zorgmedewerker

Nog net niet in bezit van je dilpoma verpleegkunde, maar al wel ziekenhuiservaring opgedaan tijdens je stage? Ben je daarnaast vaak beschikbaar? Dan hebben wij mogelijk een (bij)baan voor je. Laat van je horen en we bekijken of jouw ervaring en beschikbaarheid matchen bij de ondersteuningsvraag van de afdeling.

Meer informatie en kennismaken

Heb je een vraag? Kom in contact met Ryanne of Marion van Flexwerk, via 024-3655120 (di t/m vrij) of mail naar flexwerk@cwz.nl.