De werkdag van Feijke

Feijke werkt al ongeveer 2 jaar bij CWZ maar heeft sinds afgelopen oktober een nieuwe functie. Waar ze eerst bij het secretariaat werkte op de afdeling personeel en organisatie, en ervaring heeft als intercedent bij het Flexbureau, is ze nu recruiter! Feijke is samen met collega Margreet van Laanen hét aanspreekpunt voor nieuwe medewerkers en zorgt voor een warm welkom.

Eerste aanspreekpunt

Wanneer je als sollicitant interesse hebt in een vacature, kun je reageren via werkenbijcwz.nl. Hier heb je ook de mogelijkheid om Feijke te benaderen. Je kunt haar via verschillende kanalen vragen stellen over de vacature of over het ziekenhuis. ‘Ik wil dat mensen goed binnenkomen, fijn kennismaken met CWZ en er goed over spreken. Ik gun hen een warm welkom zodat ze goed onboard komen.’ Het onboardingsproces is belangrijk voor nieuwe medewerkers. Hoe sneller zij zich welkom en prettig voelen binnen een nieuwe werkomgeving, hoe sneller zij volledig kunnen meedraaien.

Verbinden

‘Mijn ambitie is om alles nog wat toegankelijker te maken voor nieuwe medewerkers. Eigenlijk vind ik alles leuk aan mijn baan, maar het is extra leuk om verbinding te zoeken met kandidaten en collega’s. In het ziekenhuis is zoveel talent, daar probeer ik linkjes mee te leggen.’ Feijke is vooral bezig met de praktische kant: vacatureteksten schrijven, kennismaken, meeloopdagen organiseren, het is veelzijdig en ze heeft hier nog vele ideeën voor.

Droombaan

Feijke is dolenthousiast over haar nieuwe functie, je ziet haar stralen als ze er over praat. ‘Ik heb bijna mijn droombaan gevonden’ vertelt ze glunderend. Waar dat stukje ‘bijna’ in zit? ‘Ik wil echt veel kilometers maken, de baan mij helemaal eigen maken.’ Met haar ervaring van de opleiding tot jongerencoach weet zij als geen ander hoe goed het is om goed te luisteren, mensen te verbinden en hen een goed gevoel over te dragen. ‘Ook wil ik mij focussen op de doelgroep jongeren, zodat jongeren worden gestimuleerd om voor de zorg te kiezen.’

Dit verhaal schreven we voor de maandelijkse rubriek De werkdag van….
De rubriek vertelt hoe CWZ’ers bijdragen aan de goede zorg en service voor patiënten.

December 2020