Acute zorg

'Geen werkdag is hetzelfde'

Zo wordt werken in de acute zorg bij CWZ omschreven. De lijnen binnen de acute zorg zijn kort en de afdelingen werken veel met elkaar samen. Voor medewerkers betekent dit dat zij zich goed kunnen ontwikkelen en dat er veel loopbaanmogelijkheden zijn. Er heerst een open cultuur en een collegiale sfeer.

Benieuwd hoe het is om op de Acute Opname Afdeling te werken? Onze collega Lucia uit het Broek neemt je graag mee!

Afdelingen en functies

In 2016 kwamen er 2.873 spoedpatiënten via de Meldkamer Ambulancezorg en de Ambulancehulpverlening van de Regionale Ambulance Voorziening Gelderland-Zuid naar CWZ. 24/7 staan medewerkers voor hen klaar. In de afbeelding hieronder is te zien op welke afdelingen acute zorg wordt geboden en hoe spoedpatiënten zich in grote lijnen in CWZ bewegen.

Lees meer over werken op de acute opname afdelingen en de verschillende functies:

Interesse?

Heb jij interesse om in de acute zorg bij CWZ te werken? Bekijk hieronder de actuele vacatures om te zien welke vacatures op dit moment openstaan binnen de acute zorg. Je sollicitatie is van harte welkom.

Natuurlijk kun je ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor een kennismaking en om sfeer te komen proeven. Zo krijg je een nóg betere eerste indruk.