Acute zorg

Geen werkdag is hetzelfde

Zo wordt werken in de acute zorg bij CWZ omschreven. De lijnen binnen de acute zorg zijn kort en de afdelingen werken veel met elkaar samen. Voor medewerkers betekent dit dat zij zich goed kunnen ontwikkelen en dat er veel loopbaanmogelijkheden zijn. Er heerst een open cultuur en een collegiale sfeer. Benieuwd hoe het is om in de acute zorg bij CWZ te werken? Kijk mee!

Afdelingen en functies

In 2016 kwamen er 2.873 spoedpatiënten via de Meldkamer Ambulancezorg en de Ambulancehulpverlening van de Regionale Ambulance Voorziening Gelderland-Zuid naar CWZ. 24/7 staan medewerkers voor hen klaar. In de afbeelding hiernaast is te zien op welke afdelingen acute zorg wordt geboden en hoe spoedpatiënten zich in grote lijnen in CWZ bewegen.

Dit zijn de acute zorg afdelingen. Ontdek, bekijk en lees meer over werken op deze afdelingen en de verschillende functies:

Neurocare en de verloskamers behoren ook tot de acute zorg.

Interesse?

Heb jij interesse om in de acute zorg bij CWZ te werken? Bekijk hieronder de actuele vacatures om te zien welke vacatures op dit moment openstaan binnen de acute zorg. Je sollicitatie is van harte welkom.

Natuurlijk kun je ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor een kennismaking en om sfeer te komen proeven. Zo krijg je een nóg betere eerste indruk.