Leren en Opleiden

Met scholingsprogramma’s kun je kennis en vaardigheden opdoen en onderhouden. Je krijgt ruimte om je persoonlijke ambities waar te maken en jezelf te blijven ontwikkelen. Ook is het mogelijk de HBO-V opleiding bij ons te volgen.
Je kunt je ook specialiseren. Denk aan oncologieverpleegkundige, verpleegkundige in de acute zorg, dialyseverpleegkundige , kinderverpleegkundige, verpleegkundig specialist of leidinggevende.
Veel verpleegkundigen hebben een extra rol als begeleider van stagiaires en studenten, ambassadeur excellente zorg of in het Verpleegkundig Beraad.

‘‘Negen jaar werkte ik als allround verpleegkundige longziekten. Daarna maakte ik de overstap naar de toen nieuwe Acute Opname Afdeling. Na drie maanden kwam daar een vacature voor senior verpleegkundige. Ik sprak mijn ambitie hiervoor uit. Fantastisch dat ik deze kans gekregen heb!’
Cindy Freriks, senior verpleegkundige Acute Opname Afdeling

‘Als je hier werkt en je wil iets leren, of je bent hier specifiek om te leren tijdens je opleiding, dan word je daar echt mee geholpen. Persoonlijke ontwikkeling en leren wordt hier echt gestimuleerd.’
Sanne Linders, allround verpleegkundige longziekten

Traineeship voor jong gediplomeerden

Als jong gediplomeerd verpleegkundige heb je de mogelijkheid om een traineeship te volgen (met een contract van 24 uur). Dit is een oriëntatietocht van een jaar waarin je ervaring opdoet met alle specialismen die CWZ biedt. Ook word je ondersteund in je ontwikkeling van basis verpleegkundige naar allround verpleegkundige, die flexibel inzetbaar is op alle verpleegafdelingen. Het traineeship is een jaar waarin je veel ziet en leert!