Verpleegkunde

Je bent verpleegkundige? Kom vrijblijvend kennismaken!

Ben je verpleegkundige en wil je kennismaken met CWZ? Wij ontvangen je graag. Voor een kijkje in ons ziekenhuis en achter de schermen van een verpleegafdeling. Zodat jij de sfeer kan proeven. En van verpleegkundigen persoonlijk hoort hoe het is om hier te werken. 

Interesse? Laat dan hier je gegevens achter. Ook als je liever eerst meer informatie wilt ontvangen. Wij nemen contact met je op.

Bouw mee aan de zorg van nu en de toekomst

Als ziekenhuis gaan we mee in de veranderingen in de zorg. Bouw jij ook mee aan de zorg van nu en de toekomst? Kijk of de verhalen van onze medewerkers, de films en vacatures je aanspreken en kom met ons in contact!

De patiënt kennen als mens en behandelen als naaste en zorg persoonlijk maken. Daar streven we naar bij CWZ. Alle medewerkers dragen hieraan bij en zéker onze verpleegkundigen.
CWZ is een groot topklinisch ziekenhuis. We hebben veel specialismen. Voor jou als verpleegkundige betekent dit: zelfstandigheid, eigen regie, veel verschillende taken en zicht op de totale patiënt. Bij ons ben je echt allround.

Samen maken we het verschil

Wil jij werken aan de best menselijke zorg? Ambities van CWZ én ambities van jezelf waarmaken? Dit is een uitdaging die we graag samen met jou aangaan. Als organisatie ontwikkelen we continu en als verpleegkundige lever je daarin een belangrijke bijdrage. We halen het beste uit je, zien graag je enthousiasme, bieden volop doorgroeimogelijkheden en we juichen het toe als je buiten kaders kan denken en handelen. Natuurlijk doe je dit niet alleen. Om je heen heb je gedreven collega’s en andere professionals, samen maken we het verschil.

‘Er is veel specifieke kennis in het ziekenhuis en we hebben kundige artsen waar mensen voor naar CWZ komen. Ik ben echt trots als patiënten speciaal om die reden naar ons ziekenhuis komen. Ook als verpleegkundige wil ik dat waarmaken.’
Sanne Linders, allround verpleegkundige longziekten

‘Ontwikkelen wordt gestimuleerd. Samen met je leidinggevende bekijk je jouw behoefte en het daarbij passende aanbod. En als je uitdaging nodig hebt, is er altijd wel een opleiding, specifieke taak of aandachtsveld waar je je op kunt richten.’

Dieke Liethof, senior verpleegkundige interne geneeskunde/nierziekten

Onze verpleegkundigen Sanne en Dieke vertellen je graag meer over:

Wil je graag meer weten over werken als verpleegkundige in de acute zorg, zoals SEH verpleegkundige en IC verpleegkundige? Bekijk dan de film over onze acute zorg.