Verpleegkunde

De patiënt kennen als mens en behandelen als naaste. Daar streven we naar bij CWZ. Alle medewerkers dragen hieraan bij. Zeker onze verpleegkundigen en verzorgenden die direct contact hebben met patiënten. Als verpleegkundige werk je altijd samen met meerdere disciplines, dus ook met andere afdelingen. Samen geven we onze patiënten de beste zorg.

Goede en veilige zorg
Groei en ontwikkeling zijn belangrijk voor ons allemaal. Als verpleegkundige praat en denk je mee over de ontwikkeling van het beroep. Binnen je afdeling, binnen CWZ en via de verpleegkundige staf. Ook verpleegkundige onderzoeken geven ons inzicht. Zo kunnen we goede en veilige zorg blijven bieden.

Opleiding en specialisatie
In ons opleidingsziekenhuis leiden we elkaar op. Veel verpleegkundigen hebben een extra rol als begeleider van stagiaires en studenten. Je kunt je ook specialiseren. Denk aan oncologieverpleegkundige, IC-verpleegkundige, kinderverpleegkundige, verpleegkundig specialist of leidinggevende.

Traineeship
Als jong gediplomeerd verpleegkundige heb je de mogelijkheid om een traineeship te volgen. Dit is een oriëntatietocht van een jaar waarin je bekendheid krijgt met alle specialismen die het CWZ biedt. Ook wordt je ondersteund in je ontwikkeling van basis verpleegkundige naar allround verpleegkundige, die flexibel inzetbaar is op alle verpleegafdelingen. Het traineeship is een jaar waarin je veel ziet en leert! Meer informatie over het traineeship.

Verpleegkundigen in de acute zorg
Meer weten over werken als verpleegkundige in de acute zorg, zoals SEH verpleegkundige en IC verpleegkundige? Wij vertellen je er graag alles over én geven je via film een inkijkje!