Coronavirus

Digitale check voor medewerkers > Digitale check medewerker

Wijziging kennismaking verpleegkundigen

3 april 2020

Ben je verpleegkundige en wil je vrijblijvend kennismaken met ons ziekenhuis? In verband met de coronacrisis kan dit tijdelijk niet via meeloopdagen, zoals gebruikelijk. Daarom komen we graag met jou in contact via videobellen. Bekijk hier onze openstaande vacatures voor verpleegkundigen: https://bit.ly/2RocnaT
Interesse? Laat je gegevens achter, wij nemen contact met je op! Samen maken we het verschil. https://bit.ly/2xMQhYi

Levenslucht - een week op de IC tijdens corona

2 april 2020

Wat gebeurt er in deze coronatijd achter de gesloten deuren van de intensive care? Hoe gaan onze IC medewerkers om met de enorme druk en de race tegen de klok, letterlijk op leven en dood?

De aangrijpende reportage ‘Levenslucht’ van BNNVARA laat zien hoe artsen en medisch specialisten van CWZ en twee andere ziekenhuizen, zich inzetten om in deze uitzonderlijke situatie hun werk te kunnen doen. (foto: BNNVARA)

Bekijk hier de reportage.

Vlogs van arts assistent Irene bij Frontberichten op BNN

27 maart 2020

Wat doet werken in de zorg met jou, terwijl iedereen zijn best doet om thuis te blijven?
Irene (arts assistent / huisarts in opleiding) vertelt het je. Irene ken je misschien van 'Frontberichten': vlogs van Nederlanders in vitale beroepen, iedere dag te zien rond 22.10 uur (na Nieuwsuur) op NPO 2.

Volg ook ons Instagram account en om te zien hoe onze medewerkers werken in de zorg ervaren: https://www.instagram.com/werkenbijcwz.nl/

Wil jij oppassen op kinderen van CWZ'ers?

22 maart 2020

Wil je CWZ medewerkers helpen tijdens de coronacrisis en ben je als oppas beschikbaar? Meld je dan aan via dit platform: www.oppasCWZers.nl.  
Met jouw aanmelding maak je mogelijk dat medewerkers op een fijne en vlotte manier een oppas kunnen vinden. 
CWZ medewerkers krijgen uiterlijk woensdag 25 maart speciale toegang tot het platform, waarna zij bij interesse contact met jou op kunnen nemen.

Dank voor je hulp! Samen maken we het verschil.

Overweldigend aantal reacties

17 maart 2020

Wij werden even stil door het overweldigend aantal reacties op onze vraag om hulp van mensen met een zorgachtergrond. Dankjewel!
Inmiddels hebben 600-700 mensen zich aangemeld. Op dit moment zoeken we daarom vooral nog mensen met een verpleegkundige achtergrond die gewend zijn om ook in hectische omstandigheden te kunnen werken. Jouw hulp is waardevol, laat van je horen! 
Stuur een mail naar flex-corona@verwijder-dit.cwz.nl. Samen maken we het verschil.