Coronacrisis

Jouw hulp maakt het verschil

De druk op de zorg wordt weer hoger, ook in CWZ. We kunnen extra hulp daarom weer goed gebruiken! Wil jij ons ziekenhuis ondersteunen? Laat dan je gegevens achter via onderstaande button. Samen maken we het verschil.

We zijn op dit moment op zoek naar:

> Geneeskundestudenten of medisch studenten ter ondersteuning van ons coronabelteam van de afdeling opname en patiëntenplanning. Bij het coronabelteam zijn de werkdagen van maandag t/m zondag van 9.00 tot 15.00 uur.

> Algemeen ondersteuners voor het uitreiken van mondneusmaskers en desinfectiemiddel aan patiënten en bezoekers. De werktijden zijn van 8.00 tot 13.30 uur en van 12.00 tot 16.30 uur of van 13.30 tot 19.00 uur.

Alvast bedankt voor je aanmelding! 

Meld je aan

Klik op de foto's van deze CWZ'ers voor hun interview. Hoe ervaren zij hun werk tijdens de coronacrisis?

16 maart: Dag van de Thuiswerker

16 maart 2021

Vandaag (16 maart) is het de dag van de thuiswerker. Een dag die we niet zomaar voorbij willen laten gaan. In het afgelopen jaar waarin alle medewerkers van CWZ samen heel goed meebewegen met de situatie waarin we leven en werken, is ook het thuiswerken voor velen daar een groot onderdeel van. Lees hier meer over thuiswerk ervaringen van onze medewerkers.

Zet ‘m op thuiswerkers!

Nieuw bericht van de Alpha Oscar Alpha (AOA)

27 november 2020

Met een knipoog bericht AOA- verpleegkundige Astrid opnieuw over haar werk tijdens de coronacrisis. Ook vertelt ze hoe het is om zelf geveld te zijn door het coronavirus: ‘Als strijder sta je er in oorlogstijd niet snel bij stil dat ook jij gewond kan raken, of zelfs erger, kan sneuvelen. Je trotseert de frontlinie zonder stil te staan bij de gevolgen die daarbij komen kijken. Elkaar moed in te praten, ruimte te geven voor een lach en een traan en er samen voor te gaan. Dát is de kracht die ons team kenmerkt!’ Lees het hele verhaal van Astrid.

Kennismaking verpleegkundigen

5 oktober 2020

Ben je verpleegkundige en wil je vrijblijvend kennismaken met ons ziekenhuis? Ook tijdens de coronacrisis maken we meelopen en kennismaken graag mogelijk. Uiteraard houden we daarbij rekening met de richtlijnen van het RIVM. Op dit moment hebben wij de volgende openstaande vacatures voor verpleegkundigen: https://bit.ly/2RocnaT
Interesse? Laat je gegevens achter, wij nemen contact met je op: https://bit.ly/2xMQhYi. Samen maken we het verschil.

Bericht van de Alpha Oscar Alpha (AOA) vanuit de frontlinie

30 april 2020

De acute opnameafdeling opende haar deuren op 5 maart. Met een knipoog berichten ze over hun werk tijdens de coronacrisis: ‘Wie had gedacht dat we na onze 3-daagse grensverleggende kennismakingsdagen zo snel op de proef gesteld zouden worden? In ieder probleem zien we een uitdaging en al snel ontpopt zich de can-do mentaliteit die zo typerend is voor onze afdeling en goed van pas komt in de strijd tegen onze vijand Corona.’ Lees hier hoe ze deze tijd beleven.

Levenslucht - een week op de IC tijdens corona

2 april 2020

Wat gebeurt er in deze coronatijd achter de gesloten deuren van de intensive care? Hoe gaan onze IC medewerkers om met de enorme druk en de race tegen de klok, letterlijk op leven en dood? De aangrijpende reportage ‘Levenslucht’ van BNNVARA laat zien hoe artsen en medisch specialisten van CWZ en twee andere ziekenhuizen, zich inzetten om in deze uitzonderlijke situatie hun werk te kunnen doen. (foto: BNNVARA)

Vlogs van arts-assistent Irene

27 maart 2020

Wat doet werken in de zorg met jou, terwijl iedereen zijn best doet om thuis te blijven? Irene (arts assistent / huisarts in opleiding) vertelt het je. Je kent haar misschien van de eerder uitgezonden 'Frontberichten': vlogs van Nederlanders in vitale beroepen. 
Volg ook ons Instagram account en om te zien hoe onze medewerkers werken in de zorg ervaren: https://www.instagram.com/werkenbijcwz.nl/

Digitale check voor medewerkers > Digitale check medewerker