Arbeidsvoorwaarden

Voor medewerkers wil CWZ een aantrekkelijke werkgever zijn. Met aandacht voor de balans tussen werk en privĂ©. Maar ook een werkgever die zorgt voor een plezierig werkklimaat, voldoende loopbaanmogelijkheden en goede arbeidsvoorwaarden met een passende waardering, en aantrekkelijke voorzieningen.

Cao

Voor de meeste medewerkers van CWZ geldt de Collectieve Arbeidsovereenkomst (Cao) Ziekenhuizen. Hierin zijn alle arbeidsvoorwaarden vastgelegd. Zoals de salarissen, vakantiebijslag, eindejaarsuitkering en reiskostenregeling. 

Voor medisch specialisten geldt de Arbeidsvoorwaardenregeling Medisch Specialisten (AMS).

Fietsplan, fitnessabonnement, openbaar vervoer, pc en tablet

CWZ biedt medewerkers de mogelijkheid om tegen een aanmerkelijk belastingvoordeel een fiets, pc of tablet aan te schaffen, of een openbaar vervoer of fitnessabonnement af te sluiten. Aankoop of lidmaatschap wordt zo een stuk goedkoper. Ook kunnen bijvoorbeeld scholingskosten en contributie voor de vakbond in deze regeling ondergebracht worden. Deze regeling zorgt ervoor dat je de arbeidsvoorwaarden kunt afstemmen op je persoonlijke wensen. Aan jou de keuze.

Fietsen naar het werk wordt beloond

Kom je op de fiets naar het werk? Dan spaar je, door middel van een tag aan je fiets die elke fietsrit naar het werk registreert, bonuspunten die je kunt verzilveren voor leuke cadeaus. Lees hierover meer bij Fietsen naar je werk.

Voordelige verzekeringen

Medewerkers van CWZ kunnen korting ontvangen op verzekeringen. Dit geldt voor de zorgverzekeringen ZilverenKruis, CZ, DSW, Menzis en IZZ. Ook heeft het ziekenhuis collectieve schadeverzekeringen afgesloten, namelijk met Centraal Beheer en Zorgenwel.nl.
Als medewerkers gebruik willen maken van dit aanbod, helpen wij om de keuze tussen deze verzekeringen gemakkelijker te maken. Dit doen we via een speciale zorgvergelijker website die gebaseerd is op deze specifieke verzekeringen.
Het pensioen wordt geregeld via Pensioenfonds Zorg en Welzijn.