Werken bij CWZ

Omdat niemand hetzelfde is, kunnen onze medewerkers zoveel mogelijk zelf kiezen.

Ontwikkeling en arbeidsvoorwaarden

Er zijn verschillende mogelijkheden op het vlak van opleiding en ontwikkeling én arbeidsvoorwaarden. Natuurlijk is er de vastgestelde cao ziekenhuizen en de AMS voor medisch specialisten. Maar er zijn ook voordelige regelingen waar je uit kan kiezen. Zo zijn er (zorg)verzekeringen waarmee we voordeelafspraken hebben. Ook is er een meerkeuzesysteem dat je kan inzetten op een manier die bij jou past.

Arbeidsovereenkomst en introductie

Naast de reguliere arbeidsovereenkomsten, is het mogelijk om in CWZ als flexmedewerker aan de slag te gaan. Misschien is flexwerken wel zo praktisch voor jou. Daarnaast bieden we ook werk aan vele vrijwilligers.

Als je eenmaal in dienst bent, bieden we natuurlijk een introductie aan. Omdat er zoveel diversiteit is in alle functies die we hebben in het ziekenhuis, zijn er verschillende vormen van introducties. Zodat deze helemaal past bij jouw werk.

Activiteiten

Voor medewerkers van CWZ is er van alles te doen. Als je lid wordt van de personeelsvereniging kun je vast iets leuks ontdekken in het programma dat elk jaar verandert. 

Buiten de personeelsvereniging om worden nog meer sportieve en gezonde activiteiten georganiseerd voor medewerkers. Dit gebeurt soms ook vanuit het vitaliteitsprogramma Fit & Vitaal, dat je helpt om sterk in je werk te (blijven) staan.

Ook binnen de muren van CWZ zijn er veel activiteiten. Zo is er maandelijks een medewerkersbijeenkomst. Na een bezoek hieraan ben je weer helemaal op de hoogte van alle actualiteiten in het ziekenhuis. Er is een sinterklaasfeest, een kerstviering en nieuwjaarsreceptie.

Allemaal mooie manieren om andere collega’s uit het hele ziekenhuis te leren kennen! Naast de overkoepelende activiteiten worden op veel afdelingen met directe collega's onderling bijeenkomsten georganiseerd.