Ontplooien en ontwikkelen

CWZ wil haar medewerkers de mogelijkheid geven om zich te kunnen ontplooien en ontwikkelen. Zo kunnen al onze medewerkers terecht bij het loopbaancentrum, bieden wij verschillende bij- en nascholingen aan en helpen we om sterk in je werk te staan.

Loopbaan en ontwikkeling

In ons loopbaancentrum vind je informatie over opleidingen, vacatures en solliciteren. Je kunt hier een persoonlijk gesprek aangaan met een van onze loopbaanadviseurs en het is daarbij mogelijk om een oriëntatietraject te doorlopen. Ook bieden we loopbaantrainingen aan, waarbij aandacht is voor jouw persoonlijke levensfase. Met dit diverse aanbod helpen we medewerkers (nog beter) inzicht te krijgen in hun eigen loopbaan.

Leren tijdens je werk

Het goed blijven uitoefenen van jouw vak is erg belangrijk. Daarom bieden we verschillende bij- en nascholingen aan. Dit draagt bij aan het behoud van de kwaliteit van de zorg en het werk en zorgt dat onze medewerkers zich verder kunnen ontplooien en ontwikkelen.

De scholingen die wij aanbieden zijn: scholingen voor iedereen (bijvoorbeeld effectiviteit, effectief communiceren en werkbegeleiding), specifieke scholingen gericht op de vakinhoudelijke vorming, en een uitgebreid aanbod voor leidinggevenden. Steeds meer scholingen bieden we aan via e-learning. Daarna worden deelnemers in de praktijk getoetst.

Voor medische professionals worden er regelmatig workshops en onderwijsuren (DOO) georganiseerd. Deze staan in het teken van kennis & wetenschap, medisch handelen, communicatie, samenwerking, organisatie, maatschappelijk handelen en professionaliteit.

Sterk in je werk

Werk je prettig, plezierig en in goede gezondheid? Hoe ontwikkel jij jezelf nu en in de toekomst? En hoe houd je werk en privé in balans? Dit zijn vragen die je aan jezelf kunt stellen en waar CWZ je graag mee helpt door het bieden van begeleiding, hulp, consulten, trainingen en ideeën. Iedere medewerker kan het consultteam hiervoor benaderen. We richten ons op talenten & kwaliteiten, balans, ontwikkeling, gezondheid en werkwaarden. Dé thema's die van belang zijn om sterk in je werk te staan.