Een Santeon ziekenhuis

CWZ is een Santeon ziekenhuis. Santeon is een samenwerking van zeven ambitieuze topklinische ziekenhuizen.

Naast CWZ behoren het Catharina Ziekenhuis (Eindhoven), Maasstad Ziekenhuis (Rotterdam), Martini Ziekenhuis (Groningen), Medisch Spectrum Twente (Enschede), Onze Lieve Vrouwe Gasthuis (Amsterdam) en St. Antonius Ziekenhuis (Nieuwegein/Utrecht) tot Santeon.

Waar gaan wij voor?

De Santeon ziekenhuizen werken samen aan de beste patiëntenzorg van morgen. Dit doen we door op uiteenlopende gebieden bij elkaar in de keuken te kijken en samen te bepalen welke aanpak het beste werkt. We stimuleren elkaar om voortdurend te verbeteren en werken samen aan vernieuwingen in de zorg. Onze patiënten zijn daarbij onze partner en inspiratiebron.

Wat bieden we jou?

Santeon ziekenhuizen investeren in jouw talentontwikkeling en werkplezier. Om de zorg te kunnen verbeteren bieden we onze Santeon professionals een plezierige werkomgeving, uitdagende projecten en een breed trainingsaanbod. We stimuleren het doen van onderzoek en uitwisseling tussen Santeon ziekenhuizen. Je krijgt het beste van twee werelden om kennis, ervaring en inspiratie op te doen: de nabijheid van je collega’s in je eigen ziekenhuis en een landelijk netwerk van Santeon collega’s. Het grote aantal patiënten, de landelijke dekking en aantoonbare resultaten maakt Santeon steeds meer tot een interessante samenwerkingspartner voor derden (onderzoeksinstituten, patiëntenverenigingen, zorgverzekeraars, startups, leveranciers, overheden etc.). Jouw ideeën en kennis kunnen daarmee grote impact hebben op betere zorg voor patiënten.

Wat vragen we van jou?

Santeon ziekenhuizen zoeken collega’s die aan de bron van de vernieuwingen in de zorg willen staan. Als Santeon professional ben je nieuwsgierig en wil je jezelf, het vak en de zorg blijven ontwikkelen. Dat doe je op basis van creativiteit, reflectie en veranderbereidheid. Je zoekt actief naar samenwerking met collega’s binnen en buiten het ziekenhuis om de beste waardegedreven zorg voor patiënten te bieden.