Werken bij CWZ

Onze vele medewerkers en vrijwilligers leveren dagelijks persoonlijke zorg aan patiënten op alle locaties van ons ziekenhuis. Samen vormen we een inspirerende werkomgeving waarin je wordt uitgedaagd om voor het best mogelijke te gaan, samen met alle andere CWZ’ers.

Hét ziekenhuis van de regio

Al meer dan 170 jaar zijn wij hét ziekenhuis van de regio Nijmegen, waarbij oog voor de mens centraal staat. Zoals we omgaan met patiënten, zo gaan we ook om met elkaar. De persoonsgerichte aandacht voor medewerkers klinkt door in de secundaire arbeidsvoorwaarden, in het persoonlijke loopbaan advies en in het grote aanbod van interne opleidingen passend bij jouw werk en ontwikkeling.

De organisatie

CWZ is hét ziekenhuis voor de regio Nijmegen met 28 medische specialismen, 8 paramedische afdelingen en 5 afdelingen als spoedeisende hulp en IC. Ook is CWZ één van de 27 topklinische ziekenhuizen van Nederland. Dit betekent dat wij topklinische expertise hebben in diverse specialistische zorggebieden, waarme we deel uitmaken van de vereniging Samenwerkende Topklinische Ziekenhuizen (STZ). Daarnaast werkt CWZ veel samen met diverse zorgpartners binnen en buiten de regio, waaronder huisartsen, Radboudumc en Santeon: een samenwerkingsverband tussen zeven ambitieuze topklinische ziekenhuizen.

Benieuwd naar het CWZ-verhaal, onze strategie, missie, ambities, speerpunten en waarden? Lees deze dan hier. Of wil je meer zien van ons prachtige ziekenhuis middels een terugblik op de afgelopen tijd en een vooruitblik op de toekomst? Bekijk dan de CWZ-impressie. CWZ heeft verschillende locaties, alle adressen zijn hier te vinden.