Over CWZ

CWZ: dat zijn onze 4000 medewerkers en vele vrijwilligers die dagelijks persoonlijke zorg aan patiënten op alle locaties van ons ziekenhuis leveren. Samen vormen zij een inspirerende omgeving voor iedereen die er werkt.

In onze organisatie dagen we je uit om voor het best mogelijke te gaan, samen met alle andere CWZ’ers. Ambitie en enthousiasme gaan hierbij hand in hand. Met onze gedrevenheid bereiken we veel.

Hét ziekenhuis van de regio

Al meer dan 170 jaar zijn wij hét ziekenhuis van de regio Nijmegen, waarbij oog voor de mens centraal staat. Dat zie je in de directe zorg, waar onze betrokkenheid enorm wordt gewaardeerd. In elk contact met de patiënt draag je hier als medewerker aan bij. Ook in de functies zonder direct patiëntcontact leveren CWZ’ers een bijdrage aan de persoonlijke sfeer. Welke functie we ook hebben, als CWZ’ers verstaan we ons vak: we zijn vakbekwaam, vaardig en professioneel.

Zoals we omgaan met patiënten, zo gaan we ook om met elkaar. Als werkgever wil CWZ je bieden wat voor jou belangrijk is. De persoonsgerichte aandacht voor medewerkers klinkt door in de secundaire arbeidsvoorwaarden, in het persoonlijke loopbaan advies en in het grote aanbod van interne opleidingen passend bij jouw werk en ontwikkeling. Ook werken we nauw samen met collega ziekenhuizen en andere organisaties. We wisselen kennis uit en leiden jonge mensen op. We verbeteren samen zorgtrajecten en helpen elkaar innoveren. Buiten de geijkte kaders durven kijken past daarbij. Onze open blik naar de buitenwereld biedt voordelen voor patiënten én kansen voor medewerkers.

De organisatie

CWZ is hét ziekenhuis voor de regio Nijmegen met 28 medische specialismen, 8 paramedische afdelingen en 5 afdelingen als spoedeisende hulp en IC. Ook is CWZ één van de 27 topklinische ziekenhuizen van Nederland. Daarnaast werkt CWZ veel samen met diverse zorgpartners binnen en buiten de regio, waaronder huisartsen, Radboudumc en Santeon.

Benieuwd naar het CWZ-verhaal, onze strategie, missie, ambities, speerpunten en waarden? Lees deze dan hier. Of wil je meer zien van ons prachtige ziekenhuis middels een terugblik op de afgelopen tijd en een vooruitblik op de toekomst? Bekijk dan de CWZ-impressie.

Werkomgeving

Een prettige omgeving draagt bij aan het werkplezier. Geleidelijk aan krijgen onze afdelingen in het 30 jaar oude gebouw een nieuw jasje met frisse kleuren en modern meubilair. De openbare ruimten en de wijkklinieken worden daarbij niet vergeten. Zo krijgt het eigentijdse CWZ steeds meer vorm.

Uniek is de ligging van CWZ in de natuur. In de pauze kun je heerlijk buiten zitten op het personeelsterras of binnen een paar minuten wandelen naar het Goffertpark. Ondanks de groene omgeving is CWZ op verschillende manieren goed te bereiken. Zo zijn meerdere bushaltes en het NS station de Goffert dichtbij te vinden. Rond het hoofdgebouw zijn er verschillende parkeerterreinen voor de auto’s van medewerkers, hiervoor heb je een vergunning nodig. Fietsen en scooters kunnen in de verschillende stallingen op het terrein worden geparkeerd. Ook de wijkklinieken zijn goed te bereiken per auto en het openbaar vervoer.

De adressen van alle CWZ-locaties zijn hier te vinden.