Medische (vervolg)opleidingen

Jezelf ontwikkelen tot een medisch specialist in een omgeving met enthousiaste opleiders, stafleden, a(n)ios en andere collega's? Dan ben je bij CWZ op het juiste adres. CWZ is een topklinisch ziekenhuis met volop mogelijkheden om jouw leerwensen in de praktijk te brengen. Tussen specialismen zijn er korte lijntjes en het onderlinge contact is laagdrempelig.

Ontwikkel je tot medisch specialist bij CWZ!

Ben je aios in de vooropleiding heelkunde of interne geneeskunde, of kom je voor een differentiatiestage naar CWZ? Kijk dan in de opleidingsetalage wat voor jou mogelijkheden zijn. Heb je belangstelling en wil je graag kennismaken? Vul dan dit contactformulier in. 

Waarom kiezen voor CWZ?

Wanneer je kiest voor CWZ kies je ook voor een prettige werkomgeving. Nijmegen biedt de voordelen van een middelgrote stad (vermaak, maar ook een prachtige natuurlijke omgeving) en is goed bereikbaar. Maar er zijn nog meer redenen om naar CWZ te komen:

  • Als lid van de Topklinische opleidingsZiekenhuizen (STZ) maken we ons sterk voor een uitstekend opleidingsklimaat.
  • Als deelnemer aan het regionaal samenwerkingsverband OOR-ON (Onderwijs- en Opleidingsregio) waakt CWZ over de kwaliteit van onderwijs en opleidingen. Deelname waarborgt bovendien de continuïteit van de opleidingen en zorgt ervoor dat er voldoende professionals worden opgeleid.
  • Verkiezingen van opleider en co-opleider van het jaar
  • Studiedagen en onderwijsuur (DOO) om aspecten van het werk als specialist te bespreken die niet specifiek discipline gebonden zijn. De workshops staan in het teken van kennis & wetenschap, communicatie, samenwerking, organisatie, maatschappelijk handelen en professionaliteit. De onderwijsuren zijn gericht op verschillende competenties zoals medisch handelen, communicatie, samenwerking en kennis en wetenschap.

Welke opleidingen kun je hier volgen?

Anesthesiologie
Cardiologie
Dermatologie & venerologie
Heelkunde
Interne geneeskunde
Keel-Neus-Oorkunde
Kindergeneeskunde
Longziekten & tuberculose
Medische microbiologie
Neurochirurgie
Neurologie
Obstetrie & gynaecologie
Oogheelkunde
Pathologie
Plastische chirurgie
Psychiatrie
Spoedeisende geneeskunde (profiel)
Sportgeneeskunde
Urologie

Ervaringen AIOS Noortje Pleunis

Noortje Pleunis, AIOS gynaecologie, is voor haar opleiding voor de 2e keer werkzaam in CWZ. ‘Eerder heb ik hier met veel plezier bij gynaecologie gewerkt. Nu ik gekozen heb voor de opleiding tot gynaecoloog was het voor mij logisch om voor mijn differentiatie terug te gaan naar CWZ’.

Nieuwsgierig naar haar ervaringen? Lees hier haar verhaal.