CWZ-route

CWZ-route hbo-v

De CWZ-route hbo-v is een speciale route die ontwikkeld is door het CWZ en de HAN samen. In het derde en vierde jaar van de opleiding verpleegkunde zijn er twee stages, een kwaliteitsproject en keuzeonderwijs (minor). Je loopt stage op een algemene interne, een chirurgische of een neuroafdeling in het CWZ. Daarnaast bieden wij verdiepende en verbredende bijeenkomsten aan. Ook je minor met een praktijkdeel kun je bij ons volgen, bijvoorbeeld de minor high care volwassenen, high care moeder en kind en de minor oncologie. Indien je hiervoor kiest, heb je voorrang op andere studenten. Je mag echter ook voor een andere minor kiezen buiten het CWZ in het kader van het verbredende en generalistische karakter.

CWZ-route mbo-v

De CWZ-route mbo-v is een tweejarige route voor studenten verpleegkunde van het ROC Nijmegen. Tijdens deze route vinden alle stages in leerjaar 3 en 4 in CWZ op diverse afdelingen plaats. Daarnaast bieden wij verdiepende en verbredende bijeenkomsten aan.

Voor wie is de CWZ-route?

Deze route is speciaal ontwikkeld voor studenten Verpleegkunde (vanaf leerjaar 3) aan de HAN en het ROC die zichzelf al in het ziekenhuis zien werken. Je bent enthousiast, gedreven, ondernemend, zelfstandig en onderzoekend. Daarnaast werk je graag samen en ben je bereid je extra in te zetten.

Voorwaarden om deel te nemen aan de CWZ-route hbo-v zijn:

  • Je hebt in ieder geval aan het einde van het tweede studiejaar je propedeuse gehaald
  • Je bent bereid aan minimaal vier extra bijeenkomsten die in het CWZ georganiseerd worden per studiejaar deel te nemen
  • Je sluit de praktijkperiode met een voldoende af om door te mogen in deze route. Bij een onvoldoende stopt in principe deelname aan het vervolg van de route

Verder wordt bij de selectie o.a. gescreend op motivatie voor de route en het CWZ en reeds behaalde resultaten in theorie en praktijk.

Voorwaarden om deel te nemen aan de CWZ-route mbo-v zijn:

  • Je zit per september 2020 in leerjaar 3
  • Je hebt geen buitenlandstage in de planning staan
  • Je loopt in leerjaar 2 een GGZ-stageJe bent bereid per schooljaar aan minimaal 4 extra programmaonderdelen die in het CWZ zijn georganiseerd deel te nemen
  • Je sluit de praktijkperiode met een voldoende af om door te mogen in deze route. Bij een onvoldoende stopt in principe deelname aan het vervolg van de route.

Wat zijn de voordelen van de CWZ-route?

Met deze route bieden wij jou de kans je breed te ontwikkelen en doe je een schat aan ervaring op binnen het CWZ. Met ziekenhuiservaring tijdens de stage heb je na diplomering makkelijker de mogelijkheid om je loopbaan in een ziekenhuis te vervolgen.

  • Je krijgt de mogelijkheid om verdiepende en verbredende bijeenkomsten te volgen.
  • Je ontvangt zowel vanuit de afdeling als vanuit de CWZ academie ondersteuning tijdens je opleiding.
  • Naast de stagevergoeding (conform CAO) tijdens de stageperiodes krijg  je ook het collegegeld zolang je succesvol in de route zit.

Hoe meld ik me aan voor de CWZ-route?

Ga naar de vacaturepagina van deze website en solliciteer op de vacature zodra deze is uitgebracht. Solliciteer vóór genoemde deadline in de betreffende vacature. De selectie vindt op een later moment plaats. Voor informatie neem je contact op met de CWZ academie (Annemiek ter Braak) via telefoon 024-3655105.

.