CWZ-route mbo- hbo/v

CWZ wil veel jonge mensen opleiden tot goede verpleegkundigen die ambities hebben om in het ziekenhuis te gaan werken. Hiertoe worden ze aangenomen om gedurende de laatste jaren van de opleiding de stages in het ziekenhuis te lopen.

Voor wie is de CWZ-route?

Deze route is speciaal ontwikkeld voor studenten Verpleegkunde (vanaf leerjaar 3 of 4) die studeren aan Avans Hogeschool, Hogeschool Arnhem en Nijmegen of ROC Nijmegen en zichzelf al in het ziekenhuis zien werken. Je bent enthousiast, gedreven, ondernemend, zelfstandig en onderzoekend. Daarnaast werk je graag samen en ben je bereid je extra in te zetten.

Hoe zien de stageroutes eruit?

  • ROC Nijmegen: 2 stages binnen het ziekenhuis, in leerjaar 3 en in leerjaar 4.
  • AVANS: 2 stages binnen het ziekenhuis. Eén in het 2e semester leerjaar 3 (minor) en een stage met afstudeerproject in leerjaar 4
  • HAN: 1 stage en/of minor met praktijkdeel en eventueel een kwaliteitsproject. Mogelijkheden zijn:

Vanaf het tweede semester van leerjaar 3
       -  Minor oncologie in leerjaar 3 en in leerjaar 4 stage en kwaliteitsproject.
       -  Stage in leerjaar 3 en in leerjaar 4 minor high care (volwassenen of moeder/kind) en ZidP

Vanaf leerjaar 4
       -   Een stage of minor high care (volwassenen of moeder/kind) en kwaliteitsproject

Wat zijn de voordelen van de CWZ-route?

Met deze route bieden wij jou de kans je breed te ontwikkelen en doe je een schat aan ervaring op binnen CWZ. Met ziekenhuiservaring tijdens de stage heb je na diplomering makkelijker de mogelijkheid om je loopbaan in een ziekenhuis te vervolgen.

  • Je krijgt de mogelijkheid om verdiepende en verbredende bijeenkomsten te volgen.
  • Je ontvangt zowel vanuit de afdeling als vanuit de CWZ academie ondersteuning tijdens je opleiding.
  • Naast de stagevergoeding (conform CAO) tijdens de stageperiodes krijg  je ook het college- of lesgeld zolang je succesvol in de route zit

Spreekt de CWZ-route je aan? Meld je aan!

Ga naar de vacaturepagina van deze website en solliciteer op de vacature zodra deze is uitgebracht. Solliciteer vóór genoemde deadline in de betreffende vacature. De selectie vindt op een later moment plaats. Hierbij wordt o.a. gescreend op de motivatie voor de route en het CWZ en reeds behaalde resultaten in theorie en praktijk. Voor informatie neem je contact op met de CWZ academie (Annemiek ter Braak) via telefoon 024-3655105.

Kijk hier voor de voorwaarden waaraan je moet voldoen.

.