Verpleegkunde

Als je voor een verpleegkundige opleiding kiest, kies je voor een veelzijdig en verantwoordelijk beroep. De verzorging en verpleging van zieke mensen wordt aan je toevertrouwd. Je zorgt ervoor dat een patiënt zowel lichamelijk als psychisch goed is voorbereid op een onderzoek of operatie. En je werkt met mensen. Een patiënt kan bijvoorbeeld onzeker zijn of bang, of zich zorgen maken dat een behandeling niet aanslaat. Dan ben jij vaak het eerste aanspreekpunt.

Spreekt het vak je aan?

Heb je interesse voor het volgen van een verpleegkundige opleiding? Dan zijn er verschillende mogelijkheden. CWZ biedt zelf geen BBL/duaal opleidingsplaatsen aan.  Wel bieden we BOL/voltijd stages aan waardoor je de mogelijkheid krijgt ervaring in de praktijk op te doen als je al een opleiding volgt. Want dan leer je het vak pas écht. In nauwe samenwerking met de HAN en het ROC biedt CWZ de volgende stageplaatsen aan:

  • HBO-opleiding verpleegkunde voltijd (via de HAN)
  • MBO-opleiding verpleegkunde BOL niveau 4 (via ROC)

Voor studenten van de HAN is er ook de mogelijkheid stage te lopen via de CWZ-route hbo-v.

Aanmelden

Kijk bij de actuele vacatures of er een geschikte opleiding voor je is. Gedurende meerdere maanden – vaak oktober tot januari – staan de vacatures op de site.