Beroepsopleidingen

Een beroepsopleiding is een specifieke opleiding om een bepaald vak of beroep te kunnen uitoefenen. Je volgt de opleiding op een mbo of hbo en als je wilt kun je je hierna nog specialiseren. Een beroepsopleiding volg je in de voltijd/BOL of een enkele keer in een duaal/deeltijd/BBL variant (als leerling medewerker).

Stage

In CWZ zijn er legio beroepsopleidingen waarbij studenten stage kunnen lopen. Ga voor meer informatie naar Stage lopen in CWZ
De meeste stagiairs komen van de opleiding verpleegkunde en doktersassistent. Ook zijn er diverse opleidingen waarvoor we een leerling-werknemer zoeken. Je volgt dan een opleiding en leert tegelijkertijd in de praktijk. Meestal volg je 1 dag in de week les op school en in de rest van de week werk je in CWZ. Heb je belangstelling? Kijk dan of er openstaande vacatures zijn.

Vacatures

Ieder jaar hebben we vacatures voor:

  • Stagiair Verpleegkunde CWZ route (mbo en hbo), 10 tot 15 per jaar voor respectievelijk mbo en hbo.
  • Hbo-v deeltijd, verkorte opleiding voor eigen medewerkers, 20 per jaar.
  • Anesthesiemedewerker (inservice en/of hbo-vt), 3 tot 4 per jaar
  • Operatieassistent (inservice en/of hbo-vt), 3 tot 5 per jaar
  • Medewerkers steriele middelen, 1 tot 3 per jaar

Een enkele keer zijn er ook vacatures voor opleidingen als technische oogheelkundig assistent (TOA), radiodiagnostisch laborant (MBRT), klinisch neurofysiologisch laborant (KNF), hartfunctielaborant en longfunctieassistent.

Naar vacatures