Beroepsopleidingen

Een beroepsopleiding is een specifieke opleiding om een bepaald vak of beroep te kunnen uitoefenen. Je volgt de opleiding op een mbo of hbo en als je wilt kun je je hierna nog specialiseren. Een beroepsopleiding volg je in de voltijd/BOL of een enkele keer in een duaal/deeltijd/BBL variant (als leerling medewerker). Genoeg keuze dus! Misschien zit er voor jou ook iets bij?

Waarom kiezen voor CWZ?

  • In CWZ zijn er vele beroepsopleidingen waarbij studenten stage kunnen lopen. Ga voor meer informatie naar Stage lopen in CWZ
  • Jaarlijks verwelkomt CWZ circa 150 studenten verpleegkunde van mbo- en hbo-opleidingen die stage komen lopen, zowel op reguliere afdelingen als soms ook op gespecialiseerde afdelingen. Voor stagiairs verpleegkunde heeft CWZ en speciaal traject ontwikkeld, de CWZ-route. De meeste stagiairs komen van de opleiding verpleegkunde en doktersassistent.
  • Ook is er een aantal opleidingen waarvoor we een leerling-werknemer zoeken. Je volgt dan een opleiding en leert tegelijkertijd in de praktijk. Meestal volg je 1 dag in de week les op school en in de rest van de week werk je in CWZ. Heb je belangstelling? Kijk dan of er openstaande vacatures zijn.
  • Ook starten jaarlijks 20 medewerkers met de verkorte opleiding tot hbo verpleegkundige. Deze medewerkers zijn al verpleegkundige, maar willen hbo-verpleegkundige worden. Afhankelijk van de werk- en opleidingsachtergrond en opleidingsinstituut (HAN of AVANS+) kan de duur variĆ«ren van 1 tot 2,5 jaar.

Ben je enthousiast geworden, maar heb je nog een vraag over beroepsopleidingen? Vul dan dit contactformulier in. 

Vacatures

Ieder jaar hebben we vacatures voor:

  • Stagiair Verpleegkunde CWZ route (mbo en hbo), 10 tot 15 per jaar voor respectievelijk mbo en hbo.
  • Hbo-v deeltijd, verkorte opleiding voor eigen medewerkers, 20 per jaar.
  • Anesthesiemedewerker (inservice en/of hbo-vt), gemiddeld 4 per jaar
  • Operatieassistent (inservice en/of hbo-vt), 3 tot 5 per jaar
  • Medewerker steriele middelen, 1 tot 3 per jaar

Een enkele keer zijn er ook vacatures voor opleidingen als technisch oogheelkundig assistent (TOA), radiodiagnostisch laborant (MBRT), klinisch neurofysiologisch laborant (KNF), hartfunctielaborant en longfunctieassistent.

Naar vacatures