Op zoek naar een stageplek?

Ben je student en op zoek naar een geschikte stageplek? Misschien is CWZ dan wel iets voor jou! Jaarlijks doen bij ons honderden stagiairs hun eerste werkervaring op. Deze mogelijkheid wordt door verschillende afdelingen geboden: bijvoorbeeld in de zorg, maar ook bij afdelingen zoals inkoop, ICT of communicatie worden regelmatig stagiairs geplaatst. Ben je scholier en weet je nog niet wat je later wilt worden? Ook dan ben je van harte welkom in CWZ voor bijvoorbeeld een meeloopdag.

Aanvragen van een stageplek

Voor het aanvragen van een stage maken we onderscheid tussen een korte stage (korter dan 4 weken) en een lange stage (langer dan 4 weken). Om je vraag sneller te kunnen beantwoorden maken we gebruik van verschillende aanvraagformulieren die bij de duur van de stage horen. Ga voor het aanvragen van een stageplaats naar de pagina die voor jou van toepassing is:

Hier krijg ik alle kans om te leren

Merijn de Ruijter, stagiair bij medische psychologie

Merijn de Ruijter zit in het laatste jaar van haar studie pedagogische wetenschappen. Ze moet nu laten zien of ze alles wat ze heeft geleerd in de praktijk toe kan passen. Daarom loopt ze stage in het CWZ. ‘Mijn gedeelde interesse in het psychisch en lichamelijk functioneren van de mens en de samenhang daartussen, heeft mijn keuze voor een stage in een ziekenhuis versterkt’.

Lees meer over Merijn