Bij- en nascholing

Om te zorgen dat zorgprofessionals bevoegd en bekwaam blijven, beschikt CWZ over een digitaal leersysteem voor het bijhouden van de voorbehouden handelingen en medische technologie. Daarnaast is er een groot aanbod in bij- en nascholingen voor alle doelgroepen.

Voor iedereen

Het centraal scholingsaanbod wordt jaarlijks vastgesteld en aangeboden via de digitale leeromgeving en sluit aan op de actuele ontwikkelingen en behoeftes. Meestal zijn dit klassikale scholingen, soms in combinatie met e-learning.

Voor medewerkers die meer uit zichzelf willen halen bestaat de mogelijkheid tot het volgen van e-learning via GoodHabitz. De onderwerpen die hier worden aangeboden zijn divers, van digitale vaardigheidstrainingen tot leiderschapstrainingen. Er is dus voor ieder wat wils!

Aanbod voor doelgroepen

Voor verschillende doelgroepen zijn programma's opgesteld om ze te ondersteunen in hun rol. In het Development Center ontdekken hoofden over welke bekwaamheden ze beschikken voor het uitoefen van hun functie. Is er een onderwerp waar ze zich meer in willen verdiepen? Dan kunnen ze kiezen uit een ruim aanbod aan scholingen die speciaal voor hen zijn ontwikkeld. Ook voor senioren en aanverwante functies zijn er specifieke scholingen waarbinnen ze kunnen werken aan het versterken van hun rol. Voor AIOSsen is er een jaarlijks aanbod van het disciplinair overstijgend onderwijs (DOO).